Nu rataţi ultimele locuri, Curs Stivuitorist Piteşti

Doar acum vã mai puteţi înscrie pentru prima sesiune din 2018 a cursului Stivuitorist organizat în Piteşti de Profesional New Consult. Încã puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului, organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate dar şi celor ce doresc sã îşi prelungeascã autorizaţia pe care o deţin în domeniu. Cel mai mic cost de pe piaţã, condiţii de studiu excelente, sãli de curs moderne, suport de curs elaborat .

Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în materie, asigurându-se pregãtirea teoreticã dar şi cea practicã necesare formãrii profesionale pentru activitatea de Stivuitorist.

Participarea la acest curs este necesarã şi utilã tuturor celor care activeazã pe stivuitoare, dar şi celor ce doresc sã înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregãtire acreditat şi recunoscut.

De ce sã alegi cursul de STIVUITORIST organizat de Profesional New Consult? Pentru cã suntem de 10 ani pe piaţa de formare şi în tot acest timp am dat dovadã de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţã.

   Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0725.420.330, 0758.490.490, 0784.333.777 .

sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.