NOU !!! in oferta noastra – curs IGIENÃ !!!

Cursul de IGIENàeste obligatoriu pentru lucrãtorii din urmatoarele domenii:

* tuturor categoriilor de lucrãtori din industria alimentarã, inclusiv pentru cei care comercializeazã şi transportã produse din industria alimentarã (alimentaţie publicã şi a colectivitãţilor – toate nivelele).

* persoanelor din serviciile de curãţenie din unitãţile de asistenţã medicalã, a colectivitãţilor de copii şi tineri, unitãţi de cazare hoteluri, moteluri, cabane, etc.

* persoanelor din producţia şi distribuţia apei potabile, inclusiv a apei potabile îmbuteliate.

* persoanelor din cadrul serviciilor de îngrijire corporalã (coafor, frizerie, manichiurã pedichiurã, cosmeticã, masaj, etc.).

* persoanelor din cadrul serviciilor de tip dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare.

Certificatul de absolvire este valabil 3 ani de la data sustinerii examenului! Nu exista conditii minime de acces referitoare la studii, varsta sau pregatire profesionala. Suntem de 10 ani pe piaţa de formare profesionalã, un motiv bun sã alegi Profesional New Consult. În tot acest timp am dat dovadã de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţã.

Mai multe detalii despre cursul de Igienã pot fi obţinute adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:

telefon contact :  0758.490.490, 0784.333.777, 0725.420.330 .