Tel: +40 784 333.777 || +40 725 420.330   E-mail: office@profesionalnewconsult.ro
Curs machiaj airbrush

Machiaj tehnica aerografului - Air Brush

Tehnica aerograf, cunoscuta si sub denumirea de air brush, este o tehnica de machiaj moderna, intens utilizata mai ales in mediile artistice (teatru, televiziune), dar si de catre cei care doresc un machiaj special, machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj pentru evenimente speciale, machiaj mireasa. Cu ajutorul tehnicii aerografului se realizeaza o aplicare uniforma, o acoperire perfecta, subtila sau totala, in functie de rezultatul dorit, caracteristica de baza a acestui tip de machiaj fiind aceea a realizarii unui machiaj durabil, rezistenta, ce poate fi folosit atat pentru evenimente speciale, cat si pentru o aplicare cotidiana, variantele de lucru cu acest procedeu fiind vaste, rezultatele fiind spectaculoase si de un efect estetic deosebit, greu de crezut ca nu veti atrage toate privirile prin aplicarea unui asemenea machiaj. Cursul de machiaj cu Tehnica aerografului se adreseaza atat celor care au urmat un curs de initiere in tehnica machiajului clasic, celor care au cunostinte minime in domeniu dar si practicantilor tehnicii machiajului clasic in saloane de specialitate, care doresc astfel sa isi insuseasca o noua specializare pentru a asigura calitatea si diversitatea serviciilor furnizate clientelei.

Curs disponibil in Pitesti - 0784.045.025 sau 0784.333.777, Bucuresti - 0786.333.100, Brasov - 0760.031.178, 0786.333.103, Rm. Valcea - 0765.708.877, Slatina - 0745.490.490, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite:

► Realizarea tipurilor de machiaje prin folosirea tehnicii aerografului;
► Cunoasterea tipurilor de aparate si de produse folosite si necesare in realizarea acestei tehnici de machiaj;
► Curatirea aparatului dupa folosirea, igienizarea acestuia;
► Notiuni de amestec culori pentru obtinerea efectelor dorite;
► Realizarea diferitelor machiaje prin tehnica aerografului;
► Sculptura prin machiaj cu ajutorul aerografului;
► Notiuni de igiena.

Tematica:

Tipuri de aparate folosite, Modele de machiaje realizate prin intermediul aerografului, Modul de realizare a igienei la locul de munca, a materialelor si ustensilelor folosite;Tipuri de machiaj, procedura de realizare a acestora prin tehnica aerografului; Machiaj Glamour, machiaje de scena, machiaje de zi, machiaje de seara.

Programa:

1 zi curs / 6 ore – teorie si aplicatii practice demonstrative in tehnica aerografului (air brush);
(prezentarea lucrului cu aerograful, tipuri de aparate, modele de machiaje realiate prin aceasta procedura, demonstratii practice aplicate, realizate de formatorul cursului)

2 zi curs / 6 ore – practica realizata de cursantii care au ales acest modul ;
(practica realizata de participantii la curs care achizitioneaza acest modul, practica realizata sub indrumarea formatorului de la curs) – LOCURI LIMITATE PENTRU PARTEA PRACTICA !

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Cost curs:

300 lei, modulul demonstrativ - 1 zi de curs;

450 lei, cu modulul practica inclus - 2 zile de curs; - Plata in 2 rate*

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii. CURSURILE INCLUD MATERIALELE FOLOSITE IN CADRUL ACESTORA 

Reduceri:

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere


Descarca formularul de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire


Descarca Certificat de absolvire - specimen
Descarca Certificat
de calificare


Descarca Certificat de calificare- specimen
white_email.png

Formular inscriere

machiaj-tehnica-aerograf
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top