Tel: +40 784 333.777 || +40 725 420.330   E-mail: office@profesionalnewconsult.ro
Curs tehnician electronist
Descrierea cursului:

Curs tehnician electronist

Cursul se adreseaza persoanelor care activeaza in domeniu, insa nu au obtinut calificarea necesara si pregatirea pentru a excela in profesie, de asemenea, cursul este destinat societatilor comerciale si institutiilor publice, care doresc sa isi pregateasca personalul care ocupa aceasta functie si care are nevoie de o permanenta pregatire in acest sens pentru a fi la curent cu toate modificarile tehnice si tehnologice aplicabile, crescand astfel randamentul si profesionalismul in abordarea sarcinilor specifice de serviciu. Parcurgand cursul se vor aprofunda notiunile necesare deprinderii acestei specializari, cunostinte tehnice utile si cuprinzatoare atat teoretice cat si practice, ce pot fi utilizate atat la locul de munca dar si in activitatea zilnica . De asemenea, cursul se adreseaza persoanelor care au o pasiune pentru electronica, domeniu foarte atractiv si ofertant, solicitat pe piata muncii din tara si din strainatate. 

Curs disponibil in Pitesti - 0784.045.025 sau 0784.333.777, Bucuresti - 0786.333.100, Brasov - 0760.031.178, 0786.333.103, Rm. Valcea - 0765.708.877, Slatina - 0745.490.490, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite:

► lansarea activitatilor specifice acestei specializari;
► realizarea activitatilor de productie module / subansamble ;
► realizarea activitatilor de montaj general echipamente ;
► monitorizarea proceselor tehnologice ;
► verificarea subansamblelor / produselor finale ;

Tematica:

Notiuni generale de electronica: structura, parametrii si functionarea componentelor electronice, realizarea cablajelor imprimate, ridicarea schemelor electrice. Realizarea montajului electronic dupa schema electrica, punerea in functiune si testarea parametrilor. Controlul tehnic si operarea aparaturii si echipamentelor, intretinerea si depanarea acestora. Organizarea, controlul si monitorizarea procesului de fabricatie a subansamblelor, modulelor functionale si al echipamentelor in vederea atingerii parametrilor functionali si de calitate impusi de documentatia tehnica.

Programa:

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Cost curs:

650 LEI - PLATA IN 3 RATE
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xeorx : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii - minim medii

Reduceri:

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere

Descarca formularul de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire

Descarca Certificat de absolvire - specimen
Descarca Certificat
de calificare

Descarca Certificat de calificare- specimen
white_email.png

Formular inscriere

curs-tehnician-electronist
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top