Tel: +40 784 333.777 || +40 725 420.330   E-mail: office@profesionalnewconsult.ro
Curs camerista
Descrierea cursului:

Curs zidar

Zidarul, pietrar, tencuitor executa elemente de constructii (pereti portanti, neportanti, de compartimentare, stalpi, arce, bolti, cupole, canale, camine, etc.) din zidarii de complexitati diferite folosind pietre naturale sau artificiale confectionate din materiale arse (caramizi, blocuri ceramice etc.) sau nearse (formate din amestecul unuia sau a mai multor materiale de baza cu un liant) sub forma de monolit sau de blocuri, prin asezarea lor in randuri orizontale si imbinarea lor dupa anumite reguli, folosind un liant (mortar) pentru legarea acestora, verifica si corecteaza defectele de executie. De asemenea, zidarul, pietrar, tencuitor, pregateste suprafetele elementelor de
constructii din zidarie de caramida sau beton, in vederea tencuirii ( verifica abaterile, curata, traseaza, umezeste suprafetele etc.) si executa tencuirea elementelor de constructii prin aplicarea succesiva a mai multor straturi de mortar cu caracteristici fizice si tehnice specifice care sa asigure calitatea necesara, oprotectie buna si un finisaj corespunzator scopului pentru care aceasta lucrare se realizeaza.

Curs disponibil in Pitesti - 0784.045.025 sau 0784.333.777, Bucuresti - 0786.333.100, Brasov - 0760.031.178, 0786.333.103, Rm. Valcea - 0765.708.877, Slatina - 0745.490.490, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite:

► Executarea lucrarilor de demolare a zidariei;
► Aplicarea procedurilor tehnice de executie si de control al calitatii ;
► Identificarea materialelor de baza folosite la lucrari si zidarie de tencuieli;
► Executarea zidariilor simple;
► Prepararea mortarelor pentru zidarii si tencuieli;
► Executarea zidariilor simple si a celor din piatra naturala;
► Executarea zidariilor de complexitate medie si mare;
► Executarea tencuielilor simple si a celor decorative;
► Executarea lucrarilor de reabilitare termica a cladirilor de locuit.

Tematica:

Pregatirea suprafetelor si elementelor de constructii din zidarie de caramida sau beton, in vederea tencuielii; Executarea tencuielii elementelor de construcţii prin aplicarea succesiva a mai multor starturi de mortar cu caracteristici fizice si tehnice specifice care sa asigure calitatea lucrarilor executate; Notiuni de cunoastere si executare a lucrarilor de reabilitare, modernizare si aducere a cladirilor la o stare de functionare buna, prin lucrari de reparatii de zidarii si tencuiala; Utilizarea informatiilor din planurile si detaliile de executie; Identificarea starii echipamentelor de lucru: integritate, grad de uzura, stare de curatenie si asigurarea tuturor acestor caracteristici.

Programa:

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Cost curs:

550 LEI - PLATA IN 3 RATE
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii - 8 clase

Reduceri:

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere

Descarca formularul de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire

Descarca Certificat de absolvire - specimen
Descarca Certificat
de calificare

Descarca Certificat de calificare- specimen
white_email.png

Formular inscriere

curs-zidar-pietrar-tencuitor
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top