Tel: +40 784 333.777 || +40 725 420.330   E-mail: office@profesionalnewconsult.ro
Curs cofetar patiser
Descrierea cursului:

Curs cofetar, Patiser

Cofetarul este cel care se ocupa de prepararea produselor de cofetarie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si depozitarea produselor.
Patiserul se ocupa de prepararea semipreparatelor de patiserie, prepararea produselor de patiserie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de patiserie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor si a produselor de patiserie, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si depozitarea produselor.

Curs disponibil in Pitesti - 0784.045.025 sau 0784.333.777, Bucuresti - 0786.333.100, Brasov - 0760.031.178, 0786.333.103, Rm. Valcea - 0765.708.877, Slatina - 0745.490.490, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite:

► Asigurarea aprovizionarii cu materii prime şi produse alimentare;
► Organizarea şi întreţinerea locului de munca;
► Planificarea activitaţii proprii;
► Ambalarea şi pregatirea pentru comercializare a produselor;
► Asigurarea calitaţii produselor;
► Exploatarea echipamentelor pentru copt şi racit;
► Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie;
► Cunoasterea retetelor pentru diferitele preparate dulci;
► Cunoasterea ingredientelor necesare pentru prepararea retetelor;
► Manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare;
► Prepararea produselor de patiserie / cofetarie;
► Prepararea semipreparatelor de patiserie;
► Realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetarie / patiseri.

Tematica:

Realizarea produselor de patiserie; Realizarea produselor de cofetarie; Realizarea esteticii produselor de patiserie-cofetarie; Expunerea şi comercializarea produselor de patiserie-cofetarie. Ornarea produselor de cofetarie, cunoasterea diferitelor retete folosite uzual, cunoasterea ingredientelor. Mod de prezentare a preparatelor de cofetarie si patiserie, produsele specifice de preparat pentru diferite perioade si multe altele.

Programa:

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Cost curs:

800 LEI - PLATA IN 3 RATE
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii minime

Reduceri:

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere


Descarca formularul de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire


Descarca Certificat de absolvire - specimen
Descarca Certificat
de calificare


Descarca Certificat de calificare- specimen


white_email.png

Formular inscriere

curs-cofetar-patiser
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top