Tel: +40 784 333.777 || +40 725 420.330   E-mail: office@profesionalnewconsult.ro
Curs stivuitorist reinstruire
Descrierea cursului:

Curs stivuitorist - Reinstruire

Cursul este necesar pentru prelungirea autorizatiei initiale. La incheierea stagiului de instruire in vederea prelungirii valabilitiatii autorizatiei ISCIR pentru Stivuitoristi, participantii vor primi cate un talon de vize anuale, eliberat de ISCIR IT prin formatorul autorizat, care prelungeste valabilitatea autorizatiilor de Stivuitorist pe o perioada de 4 ani.

In conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Economiei 2154/2009, privin punerea in aplicare a Prescriptiei Tehnice CR8 - 2009 "Autorizarea personalului de deservire a Instalatiilor/echipamentelor si acceptarea personalului auxiliar de deservire" care intra sub incidenta ISCIR, incepand cu anul 2012, autorizatiile pentru manevranti stivuitoare (STIVUITORISTI) eliberate inainte de anul 2009 nu mai sunt valabile, decat insotite de un talon pentru vize anuale, elibarat de ISCIR IT. Deasemenea toate autorizatii ISCIR pentru deserventi sunt valabile pentru o perioada de 4 ani, dupa care valabilitatea acestora poate fi prelungita prin participarea la un stadiu de instruire in vederea prelungirii valabilitatii organizat de formatori autorizati de catre ISCIR IT in acest scop, pentru fiecare meserie care intra sub incidenta ISCIR. Pentru obtinerea unui talon pentru vize anuale în vederea prelungirii valabilitatii autorizarii ISCIR in meseria de STIVUITORIST, personalul de deservire care poseda autorizatii emise in anul 2008 si anii precedenti acestuia trebuie sa urmeze un stagiu de instruire de 10 ore, organizat de firma noastra.

Curs disponibil in Pitesti - 0784.045.025 sau 0784.333.777, Bucuresti - 0786.333.100, Brasov - 0760.031.178, 0786.333.103, Rm. Valcea - 0765.708.877, Slatina - 0745.490.490, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite:

► obtinerea cunostintelor necesare continuarii activitatii de stivuitorist;
► modificarile legislative survenite;
► reglementarile tehnice actualizate;
► notiuni despre instalatiile si echipamentele noi.

Tematica:

Stagiile de reinstruire in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei ISCIR pentru Stivuitoristi se desfasoara dupa urmatoarea programa elaborata de ISCIR : - Legislatie si reglementari tehnice; - Noi tipuri de instalatii/echipamente; - Deservirea eficienta si în conditii de siguranta a instalatiilor/echipamentelor; - Avarii si accidente.

Programa:

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Cost curs:

325 LEI - Plata in 3 rate.
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu

Costul include taxa de verificare ISCIR.


Dosar inscriere: copie xerox : CI, Cerere in vederea inscrierii la stagiul de instruire Stivuitorist; Copie Autorizatie Stivuitorist pentru care urmeaza sa fie prelungita valabilitatea.

Reduceri:

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere


Descarca formularul de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire


Descarca Certificat de absolvire - specimen
Descarca Certificat
de calificare


Descarca Certificat de calificare- specimen
white_email.png

Formular inscriere

stivuitorist-reinstruire
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top