CURS BUCATAR

Descrierea cursului

Bucatarul, realizeaza preparate culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor.In acest scop, el se ocupa de pregatirea produselor alimentare pentru gatit. Masoara cantitatile necesare, le amesteca progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupa ce preparatele culinare au fost pregatite, urmeaza impartirea lor in portii.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Asigurarea calitatii.
  • Igiena şi securitatea muncii.
  • Pregatirea antreurilor calde si reci;
  • Pregatirea fripturilor;
  • Pregatirea gustarilor calde si reci;
  • Pregatirea mincarurilor din carne;
  • Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase;
  • Pregatirea preparatelor lichide;
  • Pregatirea dulciurilor ( deserturilor );
  • Pregatirea mincarurilor din peste si fructe de mare;
  • Realizarea actiunilor de supervizare si control;
  • Realizarea aluaturilor de baza;
  • Realizarea salatelor si sosurilor;
  • Respectarea protectiei mediului , securitatii si sanatatii In munca, P.S.I.;
  • Cunoasterea si respectarea normelor de igiena.

Cost curs

800 LEI – PLATA IN 3 RATE
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii – minim 10 clase

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Tematica va cuprinde metode de gatire a diferitelor sortimente de mancaruri, combinatii posibile, tendinte in bucataria nationala si internationala. De asemenea, cursul asigura cunostinte privitoare la diferite retetare precum si la modul de asezare si prezentare a felurilor de mancare; Tematica cuprinde notiuni de preparare a diverselor preparate, ingrediente folosite, descrierea ustensilelor de bucatarie, cunoasterea tipurilor de preparate specifice diferitelor momente ale zilei, prepararea mai multor feluri de mancare si multe altele.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen