LACATUS MECANIC

Descrierea cursului

Lacatusul mecanic executa lucrari de prelucrarea tablelor, diferitelor profile, metalice si tevi rotunde sau rectangulare prin: taiere-debitare, ajustare, gaurire, filetare, alezare, indreptare la rece, la cald (şpanuire), fasonare de table la cald prin ciocanire, indoire, calibrare, etansare. Lacatusul mecanic isi desfasoara activitatea in ateliere special amenajate dotate cu, pile, dalti, ferastraie, ciocane, clesti, surubelnite, chei, razuitoare, dornuri etc. Masinile unelte uzuale sunt: masini de gaurit, polizoare, foarfece, masini de indoit etc. Instrumente de trasare, de masura si de control utilizate de lacatusul mecanic sunt: metrul, rigla gradata (ruleta), sublerul, echerul, compasul, acul de trasat etc. Utilaje auxiliare: bancuri, menghine de banc si de mana, placi de trasare, forja, nicovala, dispozitive de prindere si de lucru.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

executarea operatiilor de taiere-debitare;
executarea gaurire-filetare, indreptare, fasonare;
executarea operatiilor de indoire, ajustare, montaj;
realizarea ajustajelor si tolerantelor cu jocuri, strangeri sau tolerante pentru dimensiuni libere;
cunoasterea caracteristicilor generale ale tehnologiei si procesului de munca;
conditiile de calitate a lucrarilor executate;
cunoasterea regulilor de exploatare tehnica a utilajelor deservite;
cunoasterea normelor de calitate a muncii;
cunoasterea normelor de tehnica securitatii si sanatatii a muncii;
normele de prevenire si stingere a incendiilor.

Cost curs

600 LEI – PLATA IN 3 RATE
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii – minim 10 clase

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Tematica cuprinde ansamblul cunostintelor necesare pentru obtinerea calificarii de lacatus mecanic, avand in vedere notiuni de masuratori mecanice de precizie, executarea operatiilor de taiere-debitare, gaurire, filetare, indoire, ajustare, montaj, folosirea truselor de scule, identificarea si remedierea defectiunilor, montarea si demontarea utilajelor, intocmirea rapoartelor specifice de reparatii, comunicarea cu colegii de echipa, respectarea normelor de protectia muncii si respectarea normelor de calitate a muncii.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen