Tel: +40 784 333.777 || +40 725 420.330   E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Stimati colaboratori, colegi, prieteni,

Firma, Profesional New Consult SRL, isi propune ca alaturi de angajatii, de colaboratori nostri  dar cel mai important, alaturi de cei care apeleaza la serviciile sale, sa creeze un concept solid de profesionalism si performanta pe piata din Romania, atat in ceea ce privesc cursurile de formare profesionala, cat si serviciile de consultanta juridica, infiintare firme si consultanta resurse umane.

Serviciile noastre au garantia seriozitatii si siguranta profesionalismului, asadar, va invitam sa ne solicitati serviciile, pentru a putea dovedi acest lucru.

Trebuie precizat ca desi oferim servicii profesionale si la standarde ridicate, preturile practicate de societatea noastra sunt accesibile, fiind astfel fideli crezului nostru de a da oricui posibilitatea de a se perfectiona sau de a accede la serviciile de consultanta juridica.

Va stam la dispozitie oricand pentru a putea gasi impreuna cea mai propice cale de colaborare, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, iar daca veti dori sa fim parteneri pentru o perioada mai mare sau doriti un parteneriat extins nu ezitati sa ne cereti o oferta personalizata, pe care o veti primi negresit in cel mai scurt timp de la colegii nostrii. Ofertele specifice, pot fi solicitate si la adresa de email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Atat cursurile de formare profesionala, calificare, perfectionare, cat si serviciile de consultanta juridica vor fi imbunatatite permanent, deoarece intotdeauna vom cauta sa fim la inaltimea asteptarilor partenerilor nostrii, speram sa si reusim.

Incheiem prin a va multumi tuturor celor care ne sunteti alaturi, celor care aleg serviciile Profesional New Consult, tuturor celor care ne viziteaza website-ul, dar si celor care au colaborat si colaboreaza cu societatea noastra si va asteptam sa ne fiti alaturi atat la sediu cat si la centrele din tara.

 


General Manager,

white_email.png

Noutati

    Profesional New Consult, ureaza tuturor romanilor si celor ce sarbatoresc sfintele sarbatori de Paste, Sarbatori cu lumina, belsug, sanatate si fericire !!! PASTE FERICIT !...
*** ACUM SI IN BUZAU !!! *** Va asteptam si in Buzau la centrul din str. Brosteni, langa Penny Market !!! Telefon contact 0765.190.000, 0784.333.777...
    Devino Expert !!! EXPERT ACHIZITII PUBLICE !!! Detalii curs si perioade de desfasurare 0784.333.777. LOCURI LIMITATE !!!...
*** AVEM DATELE SI LOCATIILE pentru THE MAKEUP TOUR - turneul national de machiaj !!! *** Detalii 0784.333.777...
*** NOU *** Curs INFIRMIERA !!! Doar 650 lei, Brasov, Targoviste, Slatina, Pitesti, Bucuresti - detalii : 0760.031.178, 0753.336.611...
Go to top