Reduceri pentru cursantii nostrii !!!!

Absolventii cursurilor de MakeUp, in cadrul Profesional New Consult beneficiaza de discount-uri speciale la achizitia de produse de pe site-ul www.topglamorous.ro !!!

Affect Cosmetics by Profesional Top Glamorous !

 

Conceptul de cosmetice profesionale AFFECT COSMETICS este nou pe piaţa din România, reprezentând linii de produse cosmetice exclusive, ce servesc femeii moderne pentru un aspect mai frumos, mai modern, mai fresh. Produse de calitate, recomandate pe profesionişti, produsele Affect vor satisface şi cele mai exigente aşteptãri. Profesional Top Glamorous, unic distribuitor în România al brand-ului vã invitã sã le testaţi în magazinele sale sau sã le comandaţi online de pe site-ul www.topglamouros.ro  .

AFFECT COSMETICS reprezintã alegerea cea mai bunã dacã vã doriţi un machiaj profesional pe care sã îl puteţi realiza fiecare dintre dumneavoastrã, fãrã sã mergeţi într-un salon de înfrumuseţare. Aceste produse se adreseazã atât celor ce activeazã în domeniu şi doresc calitate la un preţ accesibil, dar şi celor care nu sunt make-up artişti, dar doresc sã poarte zilnic un machiaj impecabil.

Cu ajutorul acestor produse profesionale puteti realiza diferite tipuri de machiaj, de la cel de zi cu zi, natural, pana la machiaje speciale precum : machiajul de corecţie a feţei, machiaj pin up, machiaj de searã, machiaj de mireasã, machiaj apple, multi color blending, smokey eyes şi multe altele.

AFFECT COSMETICS vã pune la dispoziţie prin intermediul Profesional Top Glamorous o gamã variatã de fonduri de ten care vã oferã posibilitatea sã aveţi un aspect impecabil al tenului, indiferent de tipul acestuia. Machiajul ochilor va cãpãta o altã dimensiune datoritã paletelor cromatice, conforme ultimelor tendinţe în domeniu, care permit realizarea unui machiaj profesional şi creativ. Rimelul, rujurile disponibile in toate nuantele, dar si pudrele si alte produse de make-up sunt disponibile pe site-ul www.topglamorous.ro sau în magazine.

Desigur, firma distribuitoare vine cu promoţii speciale pentru make-up artişti, saloane de beauty, absolvenţii cursurilor de machiaj, aplicând pentru aceştia reduceri atractive.

Vã garantãm  calitate superioară, compatibilitate optimă cu pielea, proprietăţi superioare la aplicare, termen de valabilitate extins, preturi accesibile pentru aceste produse excepţionale care revolutioneazã arta machiajului. Nu ezita, încearcã-le şi vei fi surprinsã !