ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA

Descrierea cursului

Conform Ordinului 1051/2011, anexa 1.5, – „minimum o persoana sa fie absolventa a unui curs de formare in domeniu cel putin administrator pensiune turistica” Activitatea principala a unui administrator de pensiune turistica se desfasoara in cadrul pensiunii turistice, o unitate de cazare si alimentatie publica, deruland concomitent activitati specifice cu alte agentii de turism, furnizori, banci , administratie si ordine publica. Cursul este necesar tuturor celor care activeaza in domeniul turismului, celor care detin pensiuni turistice sau doar le administreaza. Administrarea pensiunii este o activitate foarte importanta pentru prosperitatea si dezvoltarea pensiunii pentru atragerea de turisti, pentru crearea cadrului general necesar pentru satisfacerea acestora.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • organizarea activitatii in cadrul pensiunii turistice;
  • promovarea imaginii pensiunii;
  • gestionarea informatiilor cu ajutorul mijloacelor de calcul;
  • munca in echipa multidisciplinara;
  • comunicarea eficienta la locul de munca;
  • verificarea gestionarii financiare;
  • efectuarea operatiilor specifice de cazare si alimentatie;
  • asigurarea unui climat favorabil turistilor;
  • cunoasterea cadrului legal in domeniu.

Cost curs

575 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii – minim medii

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Se vor aborda aplicatii teoretice si practice pentru realizarea competentelor propuse, avandu-se in vedere cerintele actuale ale pietei din domeniul turismului. De asemenea, in cadrul cursului se vor aborda teme generale necesare pentru derularea activitatii de administrator pensiune. Notiuni esentiale din turism, metode de promovare a pensiunii, asigurarea satisfactiei clientilor ce se cazeaza la pensiune. Incheierea de contracte si stabilirea de contacte fructuoase cu potentialii clienti. Notiuni de contabilitate si gestiune a pensiunii turistice.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen