BARMAN

Descrierea cursului

Cursul asigura pregatirea barmanului de a asigura prepararea bauturilor in amestec, pregatirea celor care se   servesc ca atare si servirea clientilor de la tejgheaua bar si de la mese. Notiuni de intretinere  si curatenia barului, a mobilierului, utilajelor si inventarului de servire. Responsabilitatea barmanului de a asigura existenta in bar a   ustensilelor, inventarului si produselor necesare, intr-o perfecta stare de curatenie si functionare, proaspete si pretabile pentru comercializare. Una dintre calitatile principale ale barmanului este aceea de a interactiona cu ceilalti de a cunoaste si respecta dorintele acestora, de a furniza produsele si preparatele solicitate de acesta asigurand mixul corect de bautura, oferind retetarul necesar pentru a satisface gusturile clientilor.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

 • cunoasterea tipurilor de bauturi;
 • prepararea diferitelor retete de bauturi;
 • cunoasterea diferitelor recipiente necesare in bar, necesare pentru prepararea bauturilor;
 • mixuri si cocktailuri, mod de prezentare in recipiente specifice a bauturilor;
 • aranjarea (mise-en-place-ul) barului pentru primirea si servirea clientilor;
 • intocmirea listei de bar, pornind de la oferta unitatii;
 • gestionearea stocurilor de bauturi si materialele necesare;
 • speed service;
 • organizare Bar;
 • interactiunea cu clientii;
 • notiuni de igiena si aspect.

Cost curs

580 LEI – PLATA IN 3 RATE 

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Tematica va cuprinde retete specifice, mod de realizare a acestora, mod de prezentare si de servire, precum si informatii specifice pentru a realiza retete noi de bauturi. De asemenea, tematica cursului va avea in vedere si pregatirea teoretica si practica a cursantilor in ceea ce priveste aprovizionarea, abordarea clientilor, precum si modul de intretinere a barului. Istoria bauturilor si a cocktailurilor. Prepararea cocktailurilor rapid si eficient.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen