COFETAR PATISER

Descrierea cursului

Cofetarul este cel care se ocupa de prepararea produselor de cofetarie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si depozitarea produselor.
Patiserul se ocupa de prepararea semipreparatelor de patiserie, prepararea produselor de patiserie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de patiserie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor si a produselor de patiserie, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si depozitarea produselor.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Asigurarea aprovizionarii cu materii prime şi produse alimentare;
  • Organizarea şi întreţinerea locului de munca;
  • Planificarea activitaţii proprii;
  • Ambalarea şi pregatirea pentru comercializare a produselor;
  • Asigurarea calitaţii produselor;
  • Exploatarea echipamentelor pentru copt şi racit;
  • Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie;
  • Cunoasterea retetelor pentru diferitele preparate dulci;
  • Cunoasterea ingredientelor necesare pentru prepararea retetelor;
  • Manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare;
  • Prepararea produselor de patiserie / cofetarie;
  • Prepararea semipreparatelor de patiserie;
  • Realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetarie / patiseri.

Cost curs

840 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii minime

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Realizarea produselor de patiserie; Realizarea produselor de cofetarie; Realizarea esteticii produselor de patiserie-cofetarie; Expunerea şi comercializarea produselor de patiserie-cofetarie. Ornarea produselor de cofetarie, cunoasterea diferitelor retete folosite uzual, cunoasterea ingredientelor. Mod de prezentare a preparatelor de cofetarie si patiserie, produsele specifice de preparat pentru diferite perioade si multe altele.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen