OSPATAR (CHELNER)

Descrierea cursului

Cursul de Ospatar asigura pregatirea ospatarului pentru servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, intr-un local de alimentatie publica. Cursul este necesar si util celor care doresc sa activeze legal in aceasta meserie, atat in tara cat si in strainatate, diplomele eliberate fiind valabile atat in Romania cat si in UE. Cursul asigura notiunile teoretice si practice necesare pentru practicarea profesiei de ospatar, asigurand cunostinte suficiente pentru cunoasterea tipurilor de preparate si prezentarea acestora, precum si modalitatea eficienta de abordare a clientilor. Orice unitate de alimentatie publica, restaurant, bistro, are obligatia de a detine personal calificat in domeniu.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • modalitati de servire si de asigurare a satisfactiei clientilor
  • modalitati de conversatii cu clientii si de notare a cerintelor acestora;
  • servirea clientilor conform cerintelor acestora;
  • prezentarea preparatelor si bauturilor ce sunt solicitate de clienti;
  • prezentarea notei de plata;
  • raspuns prompt si elegant la solicitarile clientilor;
  • aspectul placut si prezenta ospatarului la locul de munca;
  • asigurarea cerintelor clientilor cu amabilitate si conform meniului prezentat;
  • notiuni de igiena.

Cost curs

480 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Tematica va cuprinde metode de servire la cererea consumatorilor a preparatelor culinare, bauturi si alte produse comestibile. Obiectivul minimal pe care-l urmareste este satisfacerea momentana a consumatorului, iar obiectivul maximal este sa-l convinga pe acesta ca, de fiecare data cand va reveni, va avea aceleasi satisfactii. Efectul astfel obtinut se va materializa in planul ridicat al incasarilor, in afluxul consumatorilor. Serviciul propriu-zis consta in primirea clientilor si stabilirea relatiei cu acestia (salutul, pronuntarea numelui clientului, daca este cunoscut, informarea lor sugestiva, verbala si prin lista).

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen