CURS OSPATAR (CHELNER)

Descrierea cursului

O meserie mereu de actualitate, ospătarul este cel care vine în completarea bucătarului, a cofetarului și a patiserului. Misiunea lui este aceea de a oferi o interfață între serviciile localului și clienți, asigurând o servire corespunzătoare, perfectă, din toate punctele de vedere. Munca ospătarului este astfel un element cheie care poate ajuta foarte mult la renumele unei locații sau a unui restaurant. Vă oferim un curs profesionist pentru a învăța o meserie frumoasă, productivă și plină de satisfacții.

Ce veți deprinde în urma absolvirii cursului de Ospătar (Chelner):

Noțiuni de igienă;
Comunicarea la locul de muncă;
Efectuarea muncii în echipă;
Aplicarea NPM si PSI;
Menținerea unui loc de muncă sigur și curat;
Exercitarea operaţiunilor obişnuite necesare servirii ca: mis-en-place în ordinea cerută de tehnica servirii (pentru micul dejun, dejun, cină rece sau caldă);
Organizarea locului de muncă;
Încasarea contravalorii serviciilor oferite;
Pregătirea locului de servire pentru o nouă comandă;
Preluarea comenzilor clienților;
Servirea preparatelor culinare și a băuturilor

Cost curs

550 LEI – PLATA ÎN 3 RATE – 5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA ÎNSCRIERE
*include toate costurile, materiale curs, susținere examen, eliberare diplome/ adeverințe de studiu
Discount pentru organizații/ firme/ grupuri în funcție de numărul de persoane înscrise la curs

Dosar inscriere

Dosar înscriere: copie CI, certificat de naștere, căsătorie, diplomă de studii

Programa

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializăriSE ASIGURĂ SUPORT DE CURS