Despre noi

Cine suntem ?

PROFESIONAL NEW CONSULT este o societate ce oferă cursuri acreditate de inițiere, calificare, recalificare, specializare și ucenicie recunoscute atât de Ministerul Educaţiei cât şi de Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Activăm pe piaţa din România din anul 2008, anul înfiinţării. De când suntem prezenți pe piața de formare profesională, ne-am făcut un BUN obicei în a promova valori educaționale fundamentale – seriozitate, respect, competență și nu în ultimul rând PROFESIONALISM, titlul nostru de glorie și parte a identității noastre. Cu ajutorul colaboratorilor, partenerilor dar și tuturor celor care ne-au stat alături de-a lungul timpului și au crezut în principille conceptul de formare profesională la standarde înalte cu care am pornit la drum s-a transformat ulterior în realitate.

Fidelă motto-ului său “Performanța înseamnă succes”, Profesional New Consult s-a impus pe piata de profil oferind cursuri de calitate în cele mai bune condiții de studiu, cursanții noștri beneficiind de săli moderne și spațioase, materiale și tehnici moderne de prezentare a cursului și având sprijinul unor specialiști de elită în domeniile de formare profesională oferite. Am încercat și reușit să asigurăm de-a lungul timpului personal specializat și calificat pentru piața muncii din România și nu numai. Interesul tot mai mare al companiilor românești de a angaja persoane calificate și dornice de a se forma profesional într-o meserie ne-a motivat să ne perfecționăm serviciile, cursurile noastre devenind o garanție pentru dezvoltarea profesională ca premisă sigură de creșteri salariale și promovare pe piața muncii.

Oferim cursuri de formare profesională structurate pe șapte mari domenii: Cursuri Management și Cariera, Cursuri Tehnice și Meserii, Cursuri Înfrumusețare, Cursuri Limbi Străine, Cursuri Turism, Cursuri Agricultură și Cursuri ISCIR și ne propunem să răspundem în permanență cerințelor pieței actuale prin adăugarea și altor specializări, dacă ne sunt solicitate.

Consultanta juridica o necesitate?

Profesional New Consult are și un departament de consultanță juridică, înființare firme și consultanță resurse umane HR, specialiștii din cadrul firmei colaborând cu unele dintre cele mai de succes și mai mari companii din Pitești și din țară.

Unde vrem sa ajungem ?

Performanța și profesionalismul firmei sunt o constantă în toate domeniile și serviciile în care activăm, fapt ce ne-a permis extinderea serviciilor de formare pentru piața muncii și în alte orașe din țară, pentru o dezvoltare durabilă fundamentată pe conceptul de EDUCAȚIE continuă.