CURS COAFOR / HAIR STYLE

Descrierea cursului

Vă pasionează HairStyling-ul și este mai mult decât un hobby? Sunteți determinat/ă să învățați ultimele tendințe în materie de Coafor / HairStyle? Oamenii au pus dintotdeauna mare preț pe podoaba capilară, pe aranjarea părului, cum este tuns, coafat sau colorat. Absolvirea acestui curs vă oferă șansa de a învăța o meserie frumoasă, dar și foarte grea. Veți ajunge în scurt timp să cunoști tehnici de vopsire și spălare a părului, tunsori clasice și moderne sau tratamente capilare. Trainerii cu experiență și produsele profesionale asigurate GRATUIT în cadrul cursului vă vor conduce neîndoielnic la un nivel superior de pregătire în domeniu.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România si UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Toate produsele necesare desfăşurării practicii  sunt asigurate de firma noastră.

Ce veți deprinde în urma absolvirii cursului de Coafor (HairStyle):

Noțiuni de igienă;
Cunoșterea trusei de lucru și a ustensilelor folosite;
Cunoașterea tipurilor de produse utilizate;
Tehnicile utilizate tunsori modern și clasice;
Coafuri simple sau complexe;
Vopsirea părului și ondularea permanentă cu protejarea firului de păr;
Executarea coafurilor;
Executarea tratamentelor capilare;
Executarea tunsorii pentru femei;
Executarea vopsirii părului;
Oferirea de servicii clientelei

Cost curs

1025 LEI – PROMOTIE: Pentru plata integrala la inscriere veti beneficia de un Goodie Bag cu produse cosmetice in valoare de 250 RON oferite de partenerii nostrii Top Glamorous

*include toate costurile, materiale curs, susținere examen, eliberare diplome/ adeverințe de studiu
Discount pentru organizații/ firme/ grupuri în funcție de numărul de persoane înscrise la curs

Optional: plata in 3 rate

Dosar inscriere

copie xerox: CI, certificat de naștere, certificat căsătoriediplomă studii 10 clase, adeverință de la medicul de familie cu mențiunea: “apt pentru cursul de COAFOR”

Programa

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializăriSE ASIGURĂ SUPORT DE CURS