COAFOR / HAIR STYLE

Descrierea cursului

Cursul de Coafor/Hair Style asigura pregatirea in domeniul aranajrii parului, atat prin studiul teoretic cat mai ales prin practica intensa realizata in salonul propriu sau in saloanele partenere. Partea practica, ce constituie baza acestui curs isi propune sa asigure cunostintele si indemanarea necesare pentru realizarea tunsorilor, a coafurilor, atat cele clasice dar si cele mai moderne, de asemenea, in cadrul partii practice vor fi abordate tehnicile de realizare a vopsirii parului, precum si multe alte aspecte importante, necesar a fi cunoscute de cei care profeseaza in domeniu sau care doresc sa activeze in saloanele de frumusete. Tehnicile utilizate asigura insusirea tunsorilor moderne, a celor clasice, a coafurilor simple sau complexe, vopsirea parului, precum si ondularea permanenta cu protejarea firului de par.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Igenizarea locului de munca;
  • Cunoasterea instrumentelor folosite intr-un salon de coafura si utillizarea corecta a acestora;
  • Executarea diferitelor tipuri de tunsori pentru femei ;
  • Executarea coafurilor, atat cele clasice, cat si cele moderne ;
  • Executarea coafurilor stil, ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, ingrijirea parului;
  • Executarea vopsirii parului;
  • Spalarea parului;
  • Ultimele tendinte in materie de coafuri si modalitatea de executare a acestora;
  • Programarea clientelei si modul de relationare cu clientela;
  • Ingrijirea si igienizarea ustensilelor, norme legale de lucru.

Cost curs

850 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie (daca este cazul), diploma studii, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de COAFOR”

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Modul de realizare a igienei la locul de munca, a materialelor si ustensilelor folosite; Maniera de abordare a clientelei, intelegerea cerintelor acestora privitoare la serviciul dorit; Tipuri de coafuri, tehnica de realizare a acestora, tehnici de lucru pentru obtinerea rezultatului dorit de client; Tehnici de vopsire si spalare a parului; Tratamente capilare si masuri pentru protejarea parului, Ultimele tendinte in coafura si tunsori la femei.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen