CURS COSMETICA

Descrierea cursului

Vă invităm la cursul nostru de calificare în cosmetică: o călătorie fascinantă prin universul frumuseţii, un drum ce vă va purta până la cele mai ascunse taine ale sale. Ne adresăm atât persoanelor care vor să cunoască pur și simplu Cosmetica, cât şi celor care vor să devină profesionişti ai domeniului. Cosmeticianul este cel care studiază și tratează probleme de estetică și se ocupă de înfrumusețarea corpului. Cosmetica a devenit o preocupare a tuturor femeilor, de toate vârstele, iar în secolul 21 este aproape o obligație socială.  În urma cursului, veți reuși să faceți clienții să se simtă perfect în propria lor piele. Veți exersa aplicarea diferitelor tratamente faciale, pentru toate tipurile de ten, folosind combina facială cu funcțiile de vapozon, electroderm, perii rotative și vacuum, chimia produselor, utilizarea aparaturii cosmetice, marketingul produselor cosmetice și serviciilor salonului.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România și UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Toate produsele necesare desfăşurării practicii  sunt asigurate de firma noastră.

Ce veți deprinde în urma absolvirii cursului de Cosmetică:

Norme igienico-sanitare în salonul de cosmetică (igiena personală și a locului de muncă, legi și norme specifice, etc);
Cunoașterea produselor și a ustensilelor folosite;
Pielea (structură, funcții, rol);
Principiile de îngrijire acasă. Trusa de machiaj. Probleme sanitare specifice;
Noțiuni despre machiajele tematice;
Game de produse pentru tratamente corporale;
Masaj anticelulitic;
Organizarea și conducerea activității în salonul de cosmetică;
Realizarea epilatului;
Realizarea tratamentului cosmetic;
Crearea cadrului ambiental

Cost curs

1.400 LEI – PROMOTIE: Pentru plata integrala la inscriere veti beneficia de un Goodie Bag cu produse cosmetice in valoare de 450 RON oferite de partenerii nostrii Top Glamorous

*include toate costurile, materiale curs, susținere examen, eliberare diplome/ adeverințe de studiu
Discount pentru organizații/ firme/ grupuri în funcție de numărul de persoane înscrise la curs

Optional: plata in 3 rate

Dosar inscriere

Dosar înscriere: copie xerox : CI, certificat de nașterecăsătoriediplomă studii, adeverință de la medicul de familie cu mențiunea: “apt pentru cursul de COSMETICÔ.

Programa

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializăriSE ASIGURĂ SUPORT DE CURS