CURS MACHIAJ MODUL AVANSAT

Descrierea cursului

Avand o experienta destul de mare in domeniul cursurilor de beauty, Profesional New Consult Academy, va propune cursul de Machiaj profesional modul AVANSAT adresat tuturor celor care au terminat modulul initiere in cadrul firmei noastre sau in cadrul altor firme de profil. Desigur, cursul este acreditat, in urma acestuia participantii urmand a obtine diplome acreditate si recunoscute national si international. Tehnicile avansate de machiaj ce vor fi deprinse in cadrul acestui modul al cursului sunt esentiale pentru cei care activeaza in domeniu dar si pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca performantele in aceasta indeletnicire atat de utila si frecvent intalnita in societatea actuala. Cursantii nostrii beneficiaza de reduceri si promotii pentru produsele achizitionate de partenerii firmei.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

Notiuni de igiena ;

Tehnica creionului;

Tehnica eyeliner-ului;

Tehnica machiajului de fotografie;

Tehnica machiajului glamour;

Tehnica machiajului fantezie, machiajului de teatru/film.

Cost curs

1.200 LEI – PLATA IN 3 RATE 

1.000 LEI pentru absolventii cursului de baza in cadrul scolii noastre 

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii medii, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de MACHIAJ”, diploma modul initiere eliberata de firma noastra sau alte firme de profil.

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

*  Realizarea Machiajului Bridal Glamour Star

*  Realizarea Machiajului in Tehnica Creionului

*  Realizarea Machiajului in Tehnica Eyeliner-ului

*  Realizarea Machiajului Gheisa, conturarea buzelor

*  Realizarea Machiajului Bridal Wet Look

*  Realizarea Machiajului Fantezie

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen