MANICHIURA – PEDICHIURA

Descrierea cursului

Cursul de Manichiurist Pedichiurist, se adreseaza celor ce doresc sa obtina o competenta noua si sa activeze intr-un domeniu nou si foarte solicitat de piata actuala. Cursul este util atat celor care doresc sa practice aceasta meserie, cat si celor care doresc sa invete tehnica manichiurii-pedichiurii pentru a o folosi in interes propriu. Acordand o importanta deosebita componentei practice, cursul de manichiurist pedichiurist isi propune sa formeze specialisti care sa activeze in saloanele de specialitate, spa-uri, hoteluri, oferind servici de calitate, atat prin aplicarea unor tehnici moderne de lucru, dar mai ales prin intelegerea si folosirea celor mai noi procedee de lucru, cu un accent deosebit pe igiena si asigurarea solicitarilor clientilor.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Igenizarea locului de munca;
  • Sterilizarea si dezinfectarea instrumentarului;
  • Utilizarea instrumentelor;
  • Programarea clientelei ;
  • Executarea manichiurii si pedichiurii;
  • Executarea masajului pentru maini si picioare ;
  • Finisarea manichiurii si pedichiurii;
  • Identificarea problemelor estetice si medicale ale clientilor si corectarea acestora;
  • Aplicarea solutiilor pentru intatirea unghiilor si pentru un aspect estetic sporit;
  • Promovarea serviciilor unitatii si realizarea cadrului ambiental

Cost curs

600 LEI – PLATA IN 3 RATE 

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de MANICHIURA PEDICHIURA”

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Modul de realizare a igienei la locul de munca, a materialelor si ustensilelor folosite; Maniera de abordare a clientelei, intelegerea cerintelor acestora privitoare la serviciul dorit; Tipuri de manichiura, pedichiura, procedura de realizare a acestora; Tehnici de lucru, mod de operare; Folosirea corecta a instrumentarului din salon fara a avea incidente si fara a rani clientul; Inlaturarea estetica a cuticulei; Cunoasterea solutiilor chimice si aplicarea acestora pentru a intari unghiile fragile; Identificarea si remedierea problemelor estetice si medicale.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen