CURS STILIZARE SPRANCENE

Descrierea cursului

Cursul de Pensat Profesional/Stilizare sprancene se adreseaza tuturor categoriilor de persoane indiferent de sex si varsta, celor care doresc sa invete aceasta tehnica speciala. Urmand cursul de Pensat Profesional organizat de firma noastra va puteti initia in acest domeniu sau va puteti perfectiona in cazul in care activati deja, invatand astfel sa realizati modele perfecte de sprancene, veti invata tehnica de modelare corecta a sprancenelor in functie de forma fetei, de cerintele clientului, metode de corectare a problemelor estetice si multe altele. Aranjarea si pensarea sprancenelor este folosita astazi foarte des atat de femei, cat si de barbati, de aceea pentru a va specializa in domeniu este nevoie sa invatati de la specialisti tehnicile speciale de lucru. Cursantii nostrii beneficiaza de reduceri si promotii pentru produsele achizitionate de partenerii firmei.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Tehnici esentiale in pensarea corecta a sprancenelor;
  • Continutul trusei de pensat, descrierea si utilitatea ustensilor din trusa;
  • Pensatul in acord cu anatomia fetei ;
  • Tipuri de geometrii faciale ;
  • Instrumentele necesare pentru corectia sprancenelor;
  • Corectarea sprancenei tinand cont de caracterele morfologice ale fetei;
  • Armonizarea sprancenelor cu trasaturile modelului;
  • Forma sprancenei astfel incat sa evidentiem personalitatea clientului
  • Tipuri si modele de sprancene;
  • Notiuni de igiena;

Cost curs

630 LEI – PLATA IN 2 RATE 

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de PENSAT”

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Pensate corespunzator, sprancenele prezinta marele avantaj de a corecta si pune in evidenta forma ochilor; cursul isi propune sa asigure suport teoretic dar mai ales practic pentru cei care doresc sa invete aceasta meserie, care profesata corect din punct de vedere tehnic si estetic poate ajunge la nivel de arta, fiind cunoscut succesul peste ocean in acest domeniu al celebrei Anastasia Soare; Practica se va realiza in salon de specialitate, pe modele umane, deprinzand astfel tehnica necesara pentru a lucra corect cu clientii.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen