CURS DERMOPIGMENTARE / TATUAJ COSMETIC EXPRES PREMIUM

Descrierea cursului

Vă așteptăm la un curs de Tatuaj Cosmetic express PREMIUM care are rolul de a vă deprinde cu arta tatuării sprâncenelor și a conturării pentru a experimenta frumusețea! Urmare a numeroaselor solicitări, vă propunem un curs intensiv și individual, face-to-face, în care singurele personaje prezente la curs vor fi trainerul dermopigmentist și cursantul. Veți lucra cu aparatura și produsele școlii noastre. Fiind un curs individual, toată atenția trainer-ului se canalizează asupra dvs. Un alt avantaj al acestui curs este programul flexibil, acesta fixându-se de la început, în funcție de disponibilitatea dvs și a trainer-ului. Dacă v-ați propus să aflați cum se realizează o redefinire fir cu fir a sprâncenelor, conturarea și colorarea buzelor sau repigmentarea pielii veniți să ne descoperiți! Costul cursului include toate materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale, aparate, mulaje, ace, pigmenți, toate de calitate superioară.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România si UE și acreditate de Ministerul Muncii și Justiţiei Sociale. Toate produsele necesare desfăşurării practicii  sunt asigurate de firma noastră.

Ce veți deprinde în urma absolvirii cursului de Dermopigmentare:

Noțiuni de igienă;
Cunoșterea trusei de lucru și a ustensilelor folosite;
Cunoașterea tipurilor de produse utilizate;
Ombre;
Microblading fir cu fir;
Micropigmentare hibrid;
Micropigmentarea buzelor;
Micropigmentarea liniei de tuș (demonstrativ)
Folosirea corectă a aparatului de tatuaj, aplicarea pigmentului pentru a obține efectul dorit fără a răni clienta;

Cost curs

2.000 EURO – Plata în două rate – 5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA ÎNSCRIERE
*include toate costurile, materiale curs, susținere examen, eliberare diplome/ adeverințe de studiu
Discount pentru organizații/ firme/ grupuri în funcție de numărul de persoane înscrise la curs

Dosar inscriere

Dosar înscriere: copie CI, certificate de naștere, căsătorie, diploma de studii 8 clase, adeverință de la medicul de familie cu mențiunea: „apt pentru cursul de STILIST UNGHII”; pentru persoane care au împlinit 18 ani.

Programa

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializăriSE ASIGURĂ SUPORT DE CURS