MACHIAJ / MAKEUP

Descrierea cursului

Cursul de Machiaj, Make Up artist, se adreseaza celor ce doresc sa obtina o competenta noua si sa activeze intr-un domeniu nou si foarte solicitat de piata actuala. Cursul este util atat celor care doresc sa practice aceasta meserie, cat si celor care doresc sa invete tehnica aplicarii machiajului pentru a o folosi in interes propriu. Formatori profesionisti, produse profesionale si conditii de studiu foarte bune sunt reteta unui curs reusit in cadrul caruia veti reusi sa puneti in aplicare pasiunea dumneavoastra pentru frumos. Cursul este adresat atat fetelor cat si baietilor iar la finalul acestuia se va obtine diploma acrediata si recunoscuta atat in tara cat si in strainatate, fiind recunoscuta de Ministerele Muncii si Educatiei, astfel ca veti putea practica legal aceasta frumoasa profesie in saloanele de specialitate, in cabinete de cosmetica, hoteluri, spa-uri, centre de infrumusetare, dar si individual. Cursantii nostrii beneficiaza de reduceri si promotii pentru produsele achizitionate de partenerii firmei.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

 • Notiuni de igiena ;
 • Cunoasterea trusei de lucru si a ustensilelor folosite;
 • Cunoasterea tipurilor de produse necesare realizarii unui machiaj;
 • Realizarea diferitelor tipuri de machiaje, precum si tehnici de aplicare a acestora;
 • Analiza si diagnosticul tipului de ten;
 • Baza de machiaj, structura fetei si machiajul corector;
 • Colorimetrie si teoria luminii;
 • Machiaj de zi, machiaj transparent (nude), machiaj de seara;
 • Machiaj foume sau smokey eyes, machiaj glamour, machiaj de mireasa;
  Abordarea clientelei si intelegerea solicitarii acesteia.

Cost curs

985 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii medii, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de MACHIAJ”

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Modul de realizare a igienei la locul de munca, a materialelor si ustensilelor folosite; Maniera de abordare a clientelei, intelegerea cerintelor acestora privitoare la serviciul dorit; Tipuri de machiaj, procedura de realizare a acestora; Tehnici de lucru, notiuni despre diferitele nuante, in functie de tipul tenului sau de machiajul dorit; Notiuni practice de realizare a machiajului de zi, machiaj de seara, machiaj mireasa, smokey eyes, machiaje speciale.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen