MASAJ / TEHNICIAN MASEUR

Descrierea cursului

Cursul de Masaj / Tehnician maseur oferit de firma noastra, pune accent pe partea practica de realizare a diferitelor tipuri de masaj, ajungand astfel la profesionalizarea persoanelor ce il urmeaza. Masajul este folosit pentru a promova bunastarea generala a organismului si de a spori stima de sine, avand efecte benefice asupra sistemul imunitar, tensiunii arteriale, circulatiei, digestiei, tonusului muscular si pielii. Cursul de Tehnician Maseur este structurat in patru module: I. Masaj Somatic, II. Masaj Refloxoterapeutic, III. Masaj Limfatic si IV. Masaj Terapeutic, dupa absolvirea tuturor celor patru module putand sa obtineti diploma de tehnician maseur, ce va consacra ca un profesionist absolut in acest domeniu. Fiecare modul, desigur poate fi urmat si independent, la finalul lor primindu-se certificate de absolvire, acreditate si recunoscute la nivel national si international, putand astfel sa profesati in domeniu. Cursul este necesar si util celor care doresc sa se initieze sau sa se perfectioneze in domeniu, putand lucra legal in saloane si cabinete de specialitate, pe vase de croaziere, in cadrul hotelurilor de lux, a spa-urilor, a centrelor de intretinere si tratament atat din tara cat si din strainatate.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Asigurarea conditiilor igienico-sanitare in cabinetul de masaj si personale;
  • Notiuni despre produsele necesare si instrumentarul specific activitatii;
  • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor;
  • Efectuarea activitatilor necesare pregatirii pacientilor si aplicarea masajului Somatic,
  • Refloxoterapeutic, a masajului Limfatic, precum si a celui Terapeutic;
  • Tipuri de masaj, tehnici de aplicare a acestora;
  • Pregatirea clientului in vederea aplicarii masajului;
  • Cunoasterea diferitelor materiale si ustensile folosite in salonul de masaj.

Cost curs

665 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii medii, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de MASAJ”

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Modul de realizare a igienei la locul de munca, a materialelor si ustensilelor folosite. Maniera de abordare a clientelei, intelegerea cerintelor acestora privitoare la serviciul dorit. Tipuri de masaj, procedura de realizare a acestora, tehnici de lucru, mod de operare, produse folosite, cunostinte practice solide pentru realizarea masajului.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen