CURS MASAJ / TEHNICIAN MASEUR

Descrierea cursului

Cursul de Masaj propus de societatea noastră se bazează pe tehnici practice moderne, astfel încât într-un timp relativ scurt, să deveniți un tehnician maseur profesionist, cu o diplomă recunoscută în țară și în UE. Un corp sănătos, destins și relaxat are și o imunitate dezvoltată. De aceea, considerăm că Masajul terapeutic sau de întreținere nu mai trebuie să rămână un secret pentru nimeni. Cursul de Tehnician Maseur este structurat în patru module: I. Masaj Somatic, II. Masaj Refloxoterapeutic, III. Masaj Limfatic și IV. Masaj Terapeutic, după absolvirea tuturor celor patru module putând să obțineți diploma ce vă va consacra ca un profesionist absolut în acest domeniu. Veți deprinde tehnici multiple de a induce starea de relaxare a organismului, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar, tensiunii arteriale, circulației, digestiei, tonusului muscular și pielii. Cursul vă poate ajuta să lucrați legal în saloane și cabinete de specialitate, pe vase de croaziere, în cadrul hotelurilor de lux, a spa-urilor, a centrelor de întreținere și tratament, atât din țară cât și din străinătate.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România și UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Toate produsele necesare desfăşurării practicii  sunt asigurate de firma noastră.

Ce veți deprinde în urma absolvirii cursului de Masaj:

Noțiuni de igienă;
Cunoașterea produselor, materialelor auxiliare și ustensilelor folosite;
Noțiuni organizare cabinet masaj;
Noțiuni fundamentale de anatomie și fiziologie umană;
Masajul ca meserie în centrele de recuperare medicală, spitale, centre balneare;
Pregătirea și antrenamentul maseurului;
Acțiunea masajului;
Stresul, puncte de acționare;
Tipuri de masaj;
Indicații și contraindicații în efectuarea masajului;
Cunoașterea și aplicarea tehnicilor de masaj

Cost curs

690 LEI – PLATA ÎN 3 RATE – 5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA ÎNSCRIERE
*include toate costurile, materiale curs, susținere examen, eliberare diplome/ adeverințe de studiu
Discount pentru organizații/ firme/ grupuri în funcție de numărul de persoane înscrise la curs

Dosar inscriere

Dosar înscriere: copie CI, certificat de nașterecăsătoriediplomă de studii medii, adeverință de la medicul de familie cu mențiunea: “apt pentru cursul de MASAJ”

Programa

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializăriSE ASIGURĂ SUPORT DE CURS