CURS MASAJ / TEHNICIAN MASEUR

Descrierea cursului

Cursul de Masaj propus de societatea noastră se bazează pe tehnici practice moderne, astfel încât într-un timp relativ scurt, să deveniți un tehnician maseur profesionist, cu o diplomă recunoscută în țară și în UE. Un corp sănătos, destins și relaxat are și o imunitate dezvoltată. De aceea, considerăm că Masajul terapeutic sau de întreținere nu mai trebuie să rămână un secret pentru nimeni. Cursul de Tehnician Maseur este structurat în patru module: I. Masaj Somatic, II. Masaj Refloxoterapeutic, III. Masaj Limfatic și IV. Masaj Terapeutic, după absolvirea tuturor celor patru module putând să obțineți diploma ce vă va consacra ca un profesionist absolut în acest domeniu. Veți deprinde tehnici multiple de a induce starea de relaxare a organismului, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar, tensiunii arteriale, circulației, digestiei, tonusului muscular și pielii. Cursul vă poate ajuta să lucrați legal în saloane si cabinete de specialitate, pe vase de croaziere, în cadrul hotelurilor de lux, a spa-urilor, a centrelor de întreținere și tratament, atât din țară cât și din străinătate.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute in România si UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Toate produsele necesare desfăşurării practicii  sunt asigurate de firma noastra.

Ce veți deprinde în urma absolvirii cursului de Masaj:

Noțiuni de igienă;
Cunoașterea produselor, materialelor auxiliare și ustensilelor folosite;
Noțiuni organizare cabinet masaj;
Noțiuni fundamentale de anatomie și fiziologie umană;
Masajul ca meserie în centrele de recuperare medicală, spitale, centre balneare;
Pregătirea și antrenamentul maseurului;
Acțiunea masajului;
Stresul, puncte de acționare;
Tipuri de masaj;
Indicații și contraindicații în efectuarea masajului;
Cunoașterea și aplicarea tehnicilor de masaj

Cost curs

690 LEI – PLATA IN 3 RATE – 5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Dosar inscriere

Dosar inscriere: copie CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii medii, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de MASAJ”

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS