CURS FRIGOTEHNIST

Descrierea cursului

Ocupatia se aplica lucratorilor care deservesc instalatiile frigorifice de producere a frigului industrial cu diferite capacitati, din unitatile specifice industriei alimentare. Ocupatia se aplica pentru instalatiile frigorifice cu racire indirecta, in care exista un circuit intermediar intre incinta racita si grupul frigorigen.

Ocupatia presupune o sfera larga de competente pentru desfasurarea activitatilor de exploatare, intretinere si reparatii pentru toate partile componente principale ale instalatiei frigorifice : agregatul frigorigen, aparatele de comanda, control si automatizare, instalatiile anexe si incinta racita.
Desfasurarea activitatii presupune respectarea tuturor conditiilor de lucru, a instructiunilor de exploatare, intretinere si reparare pentru fiecare echipament din instalatia frigorifica.
Deoarece orice perturbare aparuta in cadrul instalatiei frigorifice poate avea efecte generalizate asupra unitatii de productie respective, se impune respectarea cu responsabilitate a normelor de protectia muncii, a normelor de protectia mediului si a normelor igienico-sanitare.
Deoarece activitatile specifice se desfasoara in echipe de minimum doua persoane (min. o persoana care supravegheaza agregatul frigorigen si min. o persoana care supravegheaza instalatiile anexe si incinta racita), lucrul in echipa si o buna comunicare la locul de munca contribuie la buna desfasurare a tuturor activitatilor.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

 • Comunicarea la locul de munca;
 • Lucrul in echpa;
 • Aplicarea normelor igienico – sanitar – veterinare si de protectie a mediului;
 • Aplicarea NPM si NPSI;
 • Planificarea activitatii proprii;
 • Asigurarea cu materiale, piese de schimb, AMC-uri si echipamente specifice;
 • Diagnosticarea deficientelor de functionare a instalatiei frigorifice;
 • Intocmirea documentelor specifice;
 • Intretinerea curenta a instalatiei frigorifice;
 • Punerea / scoaterea in / din functiune a instalatiei frigorifice;
 • Remedierea defectiunilor uzuale ale instalatiei frigotehnice;
 • Supravegherea instalatiei frigorifice

Cost curs

775 LEI, plata in 3 rate

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu

Programa

Durata program: 4 luni
Tip program: Calificare
Tip certificat: calificare
Conditii de acces: Invatamant obligatoriu

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen