MACARAGIU – REINSTRUIRE

Descrierea cursului

Cursul este necesar pentru prelungirea autorizatiei initiale. La incheierea stagiului de instruire in vederea prelungirii valabilitiatii autorizatiei ISCIR pentru Macaragii, participantii vor primi cate un talon de vize anuale, eliberat de ISCIR IT prin formatorul autorizat, care prelungeste valabilitatea autorizatiilor de Macaragiu pe o perioada de 4 ani.

In conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Economiei 2154/2009, privin punerea in aplicare a Prescriptiei Tehnice CR8 – 2009 “Autorizarea personalului de deservire a Instalatiilor/echipamentelor si acceptarea personalului auxiliar de deservire” care intra sub incidenta ISCIR, incepand cu anul 2012, autorizatiile pentru manevranti macarale (MACARAGII) eliberate inainte de anul 2009 nu mai sunt valabile, decat insotite de un talon pentru vize anuale, elibarat de ISCIR IT. Deasemenea toate autorizatii ISCIR pentru deserventi sunt valabile pentru o perioada de 4 ani, dupa care valabilitatea acestora poate fi prelungita prin participarea la un stadiu de instruire in vederea prelungirii valabilitatii organizat de formatori autorizati de catre ISCIR IT in acest scop, pentru fiecare meserie care intra sub incidenta ISCIR. Pentru obtinerea unui talon pentru vize anuale în vederea prelungirii valabilitatii autorizarii ISCIR in meseria de MACARAGIU, personalul de deservire care poseda autorizatii emise in anul 2008 si anii precedenti acestuia trebuie sa urmeze un stagiu de instruire de 10 ore, organizat de firma noastra.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • obtinerea cunostintelor necesare continuarii activitatii de macaragiu;
  • modificarile legislative survenite, precum si reglementarile tehnice actualizate;
  • notiuni despre instalatiile si echipamentele noi.

Cost curs

500 LEI – plata integral la inscriere

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu

Costul include taxa de verificare ISCIR.

Dosar inscriere: copie xerox : CI, Cerere in vederea inscrierii la stagiul de instruire Macaragiu; Copie Autorizatie Macaragiu pentru care urmeaza sa fie prelungita valabilitatea.

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Stagiile de reinstruire in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei ISCIR pentru Macaragii se desfasoara dupa urmatoarea programa elaborata de ISCIR : – Legislatie si reglementari tehnice; – Noi tipuri de instalatii/echipamente; – Deservirea eficienta si în conditii de siguranta a instalatiilor/echipamentelor; – Avarii si accidente.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen