MACARAGIU

Descrierea cursului

Cursul se adreseaza celor care doresc sa obtina autorizatie initiala de macaragiu. Ocupatia de macaragiu se refera la totalitatea competentelor tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a macaralelor si implica cunostinte si abilitati necesare pentru manevrarea in deplina securitate a urmatoarelor tipuri de macarale:

macarale mobile (pe roti, pe senile, pe cale ferata etc.); macarale turn; poduri rulante; macarale portal si semiportal; macarale de constructie speciala (macarale pe cablu, macarale foarfece etc.); macarale cu comanda de la sol. Macaragiul este o persoana instruita si autorizata sa manevreze macarale, indiferent de tipul si destinatia acestora. Acest lucru presupune o activitate complexa, care depinde de foarte multi factori cum sunt: tipul macaralei, tipul si categoria marfurilor transportate, calitatea si eficienta transportului, gradul de securitate asigurat pentru utilajul condus si pentru marfa transportata si personalul din raza de actiune a macaralei, gradul de optimizare al procesului de transport, profesionalismul in activitate, aplicarea normelor de protectia muncii, normelor PSI si de protectie a mediului inconjurator precum si a prescriptiilor tehnice ISCIR.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • pregatirea profesionala in activitatea de macaragiu;
  • cunoasterea si respectarea normelor de protectia muncii, PSI, precum si a prescpritiilor tehnice ISCIR;
  • pregatirea si verificarea vehiculului pentru lucru;
  • efectuarea operatiunilor de incarcarea, transport si descarcare a sarcinilor;
  • identificarea defectelor aparute la utilaje si instalatii;

Cost curs

800 LEI – PLATA IN 3 RATE 

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu

Costul nu include taxa de verificare ISCIR, in cuantum de 400 lei.

Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii, adeverinta medic de medicina muncii cu mentiunea “apt pentru prestarea activitatii de macaragiu”.

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Tematica cuprinde notiunile necesare asimilarea cunostintelor necesare domeniului in vederea obtinerii autorizatiei ISCIR; Stagii teoretice si practice pe utilaje profesionale; Cunoasterea elementelor componente ale macaralei, cunoasterea caracteristicilor specifice profesiei, manevrele necesare pentru a realiza operatiile eficient si prompt, precum si cunoasterea in detaliu a prescriptiilor tehnice ISCIR si a normelor SSM si PSI.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen