STIVUITORIST – CALIFICARE

Descrierea cursului

Cursul se adreseaza celor care doresc sa obtina autorizatie initiala de stivuitorist. Ocupatia de stivuitorist se refera la totalitatea competentelor tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a stivuitoarelor si implica cunostinte si abilitati deosebite privind manevrarea in deplina securitate a marfurilor.Numai pentru masinistul care manevreaza stivuitoare sau translatoare stivuitoare este necesara cunoasterea si aplicarea prevederilor prescriptiilor tehnice ISCIR, în vederea autorizarii lui. Operatorul la masini mobile pentru transporturi interioare este persoana instruita sa opereze electrocare, stivuitoare, elevatoare, motocare indiferent de tipul acestor utilaje, tinand cont de factori precum, tipul vehiculului, categoria marfurilor transportate, gradul de securitate, aplicarea normelor SSM si PSI dar si cele de protectia mediului.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • pregatirea profesionala in activitatea de stivuitorist;
  • cunoasterea si respectarea normelor de protectia muncii, PSI, precum si a prescpritiilor tehnice ISCIR;
  • modalitatea de completare a documentelor;
  • pregatirea si verificarea vehiculului pentru lucru;
  • efectuarea transporturilor si manipularii marfurilor pe orizontala si verticala;
  • identificarea defectelor aparute la utilaje si instalatii;
  • manevrarea stivuitoarelor autopropulsate;
  • cunoasterea manevrelor specifice de manevrare a stivuitorului.

Cost curs

620 LEI – Plata in 3 rate 

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu

Costul nu include taxa de verificare ISCIR in cuantum de 400 lei.

Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii, adeverinta medic de medicina muncii cu mentiunea “apt pentru prestarea activitatii de stivuitorist”.

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Tematica cuprinde notiunile necesare asimilarea cunostintelor necesare domeniului in vederea obtinerii autorizatiei ISCIR; Stagii teoretice si practice pe utilaje profesionale; Cunoasterea elementelor componente ale unui stivuitor, cunoasterea caracteristicilor specifice profesiei, manevrele necesare pentru a realiza operatiile eficient si prompt, precum si cunoasterea in detaliu a prescriptiilor tehnice ISCIR si a normelor SSM si PSI . Etapele necesare pentru obtinerea autorizatiei ISCIR. Stagii teoretice si practice.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen