Regulament Campanie promotionala In Februarie, Iubeste formarea

In Februarie - Iubeste Formarea

Iubeste Formarea, reprezinta sansa ta pentru o cariera de succes oriunde in lume, si pentru ca Februarie este luna iubirii, noi, Profesional New Consult, iti oferim motive in plus sa Iubesti Formarea

Inscrie-te in perioada 01 Februarie 2020 – 28 Februarie 2020 la orice curs si Profesional New Consult iti rasplateste iubirea pentru Formare!!!

  • Reducere de 5% pentru plata in rate;
  • Reducere de 10% pentru plata integral;
  • Reducere de 15% pentru plata integral si inscrierea la doua sau mai multe cursuri.

Reducerea se aplica si in cazul in care ati fost cursantul nostru si acum, pentru ca iubiti formarea doriti o noua specializare, un nou curs.
Prezenta campanie se adreseaza exclusiv persoanelor fizice, persoanele juridice nu beneficiaza de conditiile din prezentul regulament.
Pentru a beneficia de reducere tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati la centrele noastre si sa va inscrieti la un curs programat sa se desfasoare in perioada februarie – iunie 2020 sau sa solicitati inscrierea online la datele de contact.

Campania se adreseaza exclusiv persoanelor fizice, care se inscriu online sau la sediile noastre in perioada 01 Februarie – 28 Februarie 2020 si care achita integral sau partial in conditiile enuntate mai sus unul dintre cursurile organizate de Profesional New Consult care au ca perioada de incepere intervalul februarie – iunie 2020.

Sunt exceptate din aceasta campanie cursurile de igiena si stivuitorist, precum si masterclass-urile organziate in aceasta perioada .

Reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii desfasurate de firma organizatoare in intervalul februarie – iunie 2020.
Firma organizatoare isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare urmând a fi adusa la cunostinta pe canalele de social media si pe website-ul societatii.

Durata campaniei

Campania se deruleaza in intervalul 01.02.2020 – 28.02.2020. Campania se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.