Curs Administrator imobile

Descrierea cursului

Cursul este obligatoriu pentru toti cei care administreaza imobile si ansambluri rezidentiale, cursul asigurand deprinderile necesare exercitarii acestei profesii. Administratorul imobile reprezinta interesele particulare si colective ale unui condominiu cu asumarea raspunderilor ce deriva din aceasta. Prin condominiu se Intelege, de regula, o proprietate imobiliara In care unele parti pot avea alta destinatie decat aceea de locuinta, alte parti reprezinta apartamentele, iar restul constituie proprietatea comuna indiviza, aferenta In cota-parte fiecareia dintre proprietatile enumerate si de care nu poate fi separata.(spre exemplu: blocuri de locuinte, cladiri de birouri, diverse unitati cu specific administrativ, sanitar, turism, Invatamant, comercial, etc. ). Cursul isi propune sa asigure pregatirea profesionala necesara pentru a evita erorile frecvente ce pot aparea din cauza unei adminsitrari defectuoase din partea persoanelor neavizate si lipsite de pregatirea profesionala necesara in acest sens.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Angajarea contractelor cu furnizorii / prestatorii si urmarirea realizarii lor;
  • Elaborarea documentelor si evidentelor;
  • Gestionarea patrimoniului condominiului;
  • Incasarea cotelor de contributie si efectuarea platilor;
  • Coordonarea personalului;
  • Monitorizarea starii partilor de constructii si instalatii ale condominiului;
  • Reprezentarea interesului proprietarului In raport cu autoritatile publice;
  • Asigurarea respectarii regulamentului condominiului;
  • Planificarea activitatilor

Cost curs

475 LEI – PLATA IN 2 RATE 

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii – minim medii

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare desfasurarii In bune conditii si la standarde de pregatire ridicate a profesiei de administrator imobile. Cunoasterea unor notiuni primare de contabilitate, de legislatie in domeniu, deprinderea abilitatilor necesare pentru comunicarea cu locatarii condominiilor ce urmeaza a fi gestionate, precum si cunoasterea notiunilor tehnice si organizatorice pentru exercitarea acestei profesii.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen