Curs Coordonator SSM

Descrierea cursului

Coordonatorul in materie de securitate si sanatate isi desfasoara activitatea pe santierele temporare si mobile, in companii, in toate punctele de lucru ale acestora, fiind persoana fizica sau juridica competenta, desemnata de catre beneficiar si/sau de catre managerul de proiect, in conformitate cu legislatia aplicabila in vigoare, pentru a realiza coordonarea in materie de securitate si sanatate in munca in faza de studiu, conceptie si elaborare a unui proiect, cat si pe perioada executarii lucrarilor. Cursul este destinat atat celor care doresc sa se initieze in aceasta specializare, cat si celor care doresc sa se reautorizeze dupa ce au absolvit anterior acest curs.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

 • organizarea si monitorizarea activitatii de SSM;
 • informarea despre factorii de proiectare asi monitorizarea riscurilor;
 • elaborarea si dezvoltarea Planului de securitate si sanatate si a Registrului de coordonare;
 • revizuirea Planului cu fazele de constructie;
 • stabilirea masurilor generale de securitate si sanatate aplicabile santierului,
  furnizarea de consiliere profesionala,
  organizarea si participarea la sedinte,
  prevenirea accidentelor de munca pe santier.
  coordonarea activitatilor de interventie in caz de necesitate.

Cost curs

875 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii (superioare), diploma curs Inspector Securitate si Securitate in Munca (poate fi obtinuta de la firma noastra)

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Legislatia in vigoare in domeniul SSM; Intocmirea planului de securitate si sanatate si a Registrului de coordonare; Verificarea gradului de constientizare al lucratorilor antreprenorilor/subantreprenorilor, privind sanatatea si securitatea muncii; Prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale; Verificarea modului de respectare a prevederilor legale in domeniul SSM, a utilizarii mijloacelor colective si individuale de protectie de catre lucratori.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen