Curs Ingrijire batrani la domiciliu

Descrierea cursului

Cursul se adreseaza atat celor care ingrijesc in mod frecvent persoane varstnice in tara sau in afara tarii, in statele membre ale Uniunii Europene, diplomele acreditate fiind valabile si in afara Romaniei, de asemenea cursul se adreseaza si rudelor celor in varsta care pot sa isi insuseasca tehnicile corecte de ingrijire a acestora dar si firmelor specializate in plasarea de personal calificat pentru cei interesati atat din tara cat si din strainatate. Ingrijitorii de batrani la domiciliu se ocupa de ingrijirea persoanei asistate la domiciliul acesteia sau in unitatile specializate (azile de batrani). La cursul de Ingrijitori batrani la domiciliu veti invata aplicarea normelor de igiena atat pentru batranul asistat cat si pentru propria persoana, alimentatia si administrarea alimentelor, planificarea activitatilor zilnice, acordarea primului ajutor, asigurarea cadrului de confort psihic al batranului asistat, respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale, mobilizarea şi transportul persoanei asistate, alimentatia si administrarea alimentelor si supravegherea permanenta a starii de sanatate a persoanei asistate.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

 • Planificarea activitatilor ;
 • Asigurarea conditiilor igienico – sanitare;
 • Completarea fisei de ingrijiri a persoanei asistate ;
 • Acordarea ingrijirilor igienice pentru persoana asistata ;
 • Acordarea primului ajutor persoanei asistate ;
 • Asigurarea confortului batranului asistat ;
 • Asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor ;
 • Mobilizarea si transportul batranului asistat ;
 • Mobilizarea si trasportul persoanelor asistate imobilizate ;
 • Respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale ;
 • Supravegherea starii de sanatate a persoanei asistate.

Cost curs

680 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii minime

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate; Notiuni de igiena si de alimentatie pentru persoanele varstince; Acordarea primului ajutor pentru persoanele asistate; Cunostinte de comunicare pentru asigurarea unei bune cooperari cu persoana asistata chiar si in conditiile unui temperament dificil al acesteia; Mobilizarea si transportul persoanei asistate; Supravegherea starii de sanatate a acesteia si asigurarea primului ajutor in caz de complicatii medicale.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen