Curs Legator manual

Descrierea cursului

Ocupatia de legator cuprinde toate activitatile si procedurile necesare pentru executarea lucrarilor de ansamblare mecanica, manuala si speciala a tipariturilor, documentelor in vederea obtinerii unui tot unitar. Legatorul este persoana care aduna, indosariaza si urmareste documentele pentru a constituii dosarele necesare a fi arhivate sens in care colaboreaza indeaproape cu arhivarul pentru a ordona si lega intocmai documentele conform nomenclatoarelor aprobate. Parcurgand cursul de legator cei interesati vor invata cum se restaureaza, cum se leaga cartile ori alte publicatii, procedeele de finisare a produselor tiparite manual sau mecanic, modalitatea de ordonare a arhivelor pe ani si termene de pastrare conform nomenclatorului, de asemenea vor deprinde operatiunea de legare / copertare a dosarelor, ambalarea si depozitarea produselor finite etc.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Aprovizionarea locului de munca cu materiale si semifabricare
  • Ambalarea si depozitarea paoduselor finite;
  • Executarea lucrarilor prin legatorie manuala;
  • Executarea lucrarilor prin legatorie mecanica (finisare mecanica);
  • Executarea lucrarilor speciale;
  • Copertarea dosarelor;
  • Cunoasterea nomenclatoarelor de arhivare;
  • Aplicarea normelor de sanatate si securitate in munca si de prevenire a incendiilor
  • Aplicarea normelor de protecţie a mediului

Cost curs

675 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii minime

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Tematica va cuprinde notiuni de legislatie, necesar a fi cunoscute de catre legatori, dar maia les va cuprinde notiuni practice, necesare si utile in activitatea de legatorie, abordand teme precum, restaurarea si legarea cartilor si documentelor, ansamblarea acestora conform unui nomenclator aprobat, legatoria manuala, legatoria mecanica, mijloace de realizare a legatoriei mecanice, cunoasterea instrumentelor folosite in acest sens. Copertarea si legarea dosarelor sau publicatiilor, ambalarea si depozitarea acestora.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen