Curs Lucrator in comert

Descrierea cursului

Cursul isi propune sa asigure pregatirea profesionala a celor ce doresc sa urmeze activitatea de lucrator comercial fie in centre comerciale mari sau in unitati mai mici. Tehnicile pe care cursul isi doreste sa le adopte vor conduce la o mai buna interactiune intre lucratorul comercial si client, pentru a asigura rolul si scopul activitatii acestei profesii. De asemenea, cursul este extrem de important pentru persoanele care vor sa isi inceapa o afacere pe cont propriu, acestea capatand cunostintele necesare desfasurarii activitatii de lucrator in comert si  deprinderile necesare acestei profesii, diplomele oferite de societatea noastra fiind necesare si pentru completarea dosarului de autorizare la Registrul Comertului. In cadrul cursului sunt abordate si cateva notiuni de contabilitate primara, necesar a fi cunoscute de orice lucrator comercial. Cursul este necesar si obligatoriu atat marilor lanturi de magazine cat si micilor comercianti, care au obligatia de a detine personal specializat si calificat pentru a evita astfel problemele ce pot apare in cazul unui control din partea institutiilor abilitate cu precadere din partea inspectiei muncii.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

merceologie ;
intocmirea actelor si documentelor financiar-contabile;
intocmire borderouri, facturi etc.;
metode specifice domeniului de activitate de cunoastere a produselor comercializate;
calcule economice specifice aprovizionarii si distributiei marfurilor alimentare si nealimentare;
sortarea, depozitarea si pregatirea marfurilor alimentare si nealimentare pentru distributie;
administrarea ambalajelor si marfurilor alimentare si nealimentare;
aprovizionarea cu marfuri alimentare si nealimentare a magazinului.

Cost curs

480 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii – minim 10 clase

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Cursul va asigura cunostintele necesare pentru comercializarea produselor, metode de convingere si persuasiune, maniera de captare a interesului clientilor, modalitati de vanzare si de comunicare, precum si verificarea stocurilor cu vanzarile, crearea mediului ambiental necesar vanzarii, incasarea contravalorii marfii.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen