Curs Operator vanzari prin telefon

Descrierea cursului

Cursul de operator vanzari prin telefon creeaza deprinderea de vanzare eficienta a produselor si/sau serviciilor prin  telefon, in companii specializate, nefiind  necesar sa fie specialist in domeniul produsului/ serviciului ce urmeaza a fi vandut. Companiile ce opereaza in domeniul vanzarii prin telefon cunoscute si sub denumirea de call center au nevoie de asemenea specialisti, persoane care pot transmite informatii prin intermediul telefonului, care au capacitatea de persuasiune chiar daca impactul vizual este zero. Tehnica vanzarii prin telefon este necesar a fi perfectionata pentru ca prin acest mijloc de abordare, operatorul sa transforme pe NU in DA, refuzul initial sau reticenta potentialului client sa fie deturnata si transformata in interes pentru produsul sau serviciul oferit.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • Utilizare PC si telefon;
  • Comunicare eficienta;
  • Tehnici de comunicare telefonica / vanzare;
  • Strategii de comert telefonic;
  • Modalitati de abordare a clientului;
  • Vocabular de specialitate;
  • Determinare, entuziasm, dinamism si responsabilitate;
  • Calm in maniere si atitudine prietenoasa
  • Autoincredere, spirit de initiativa;
  • Prelucrarea datelor.

Cost curs

480 LEI – PLATA IN 3 RATE

5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

 

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Cursul va asigura cunostintele necesare pentru vanzarea produselor prin intermediul telefonului, metode de convingere si persuasiune, maniera de captare a interesului clientilor, modalitati de vanzare si de comunicare. Organizarea unei campanii de vanzare si derularea acesteia. Eficientizarea campaniei prin scurtarea timpilor de abordare si vanzare. Campanii telefonice pasive sau active. Atingerea unor timpi de vanzare optimi.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen