Regulament Campanie Martisor

Regulament Campanie promotionala Fii Glamorous de Martisor

Regulament Campanie promotionala Fii Glamorous de Martisor

Pentru ca respectam femeia si pentru ca luna Martie este o luna pe care Profesional New Consult o dedica femeilor, in Martie Fii Glamorous de Martisor !

Orice femeie care se inscrie in perioada 01 Martie 2019 – 8 Martie 2019 inclusiv la orice curs beneficiaza de o surpriza oferita Profesional New Consult in colaborare cu partenerii de la www.topglamorous.ro distribuitori de produse cosmetice profesionale de calitate !
Vouchere de reduceri pentru cumparaturi de pe site-ul www.topglamorous.ro sau cosmetice profesionale pentru inscrierea la un curs si plata in rate in perioada 01 Martie 2019 – 8 Martie 2019 inclusiv;

Vouchere de reduceri pentru cumparaturi de pe site-ul www.topglamorous.ro sau cosmetice profesionale pentru inscrierea la un curs in perioada 01 Martie 2019 – 8 Martie 2019 inclusiv si plata cursului integral la care se aplica si 5 % reducere din plata cursului;
inscrierea la mai multe cursuri va aduce mai multe sanse, precum si premii mai mari, pentru fiecare curs, veti primi un cadou din partea Profesional New Consult si a partenerilor de la www.topglamorous.ro .
inscrierea la 3 cursuri si achitarea integral a acestora in perioada 01 Martie 2019 – 8 Martie 2019 inclusiv va asigura garantat o paleta superba de farduri profesionale.

Pentru a beneficia de reducere tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati la centrele noastre in perioada 01 Martie 2019 – 8 Martie 2019 inclusiv si sa va inscrieti la un curs desfasurat in perioada martie – iulie 2019 .

Campania se adreseaza exclusiv persoanelor fizic, femei, rezidente pe teritoriul României, care se inscriu la sediile noastre in perioada 01 martie 2019 – 08 martie 2019 la unul dintre cursurile organizate de Profesional New Consult care au ca perioada de incepere intervalul martie – iulie 2019. Nu sunt incluse in promotie inscrierile online sau persoanele juridice. Beneficiaza de promotie si persoanele care sunt inscrise la curs de parteneri, colegi, membrii de familie, cu conditia ca participantul la curs sa fie o doamna, domnisoara.
Sunt exceptate din aceasta campanie cursurile de igiena si stivuitorist.

Retragerea de la unul dintre cursuri anterior inceperii acestuia atrage automat retinerea contravalorii premiului/premiilor acordate.
Reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii desfasurate de firma organizatoare in intervalul martie – iulie 2019. De asemenea, reducerea nu se cumuleaza cu orice reducerile oferite de site-ul www.topglamorous.ro .

Firma organizatoare isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare urmând a fi adusa la cunostinta pe canalele de social media si pe website-ul societatii
Prezentul Regulament este la dispozitia publicului si poate fi consultat pe website-ul www.profesionalnewconsult.ro si la sediile societatii.

DATE DE CONTACT CENTRE PROFESIONAL NEW CONSULT

Durata campaniei

Campania se deruleaza in intervalul 01.03.2019 – 08.03.2019. Campania se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.