Consultanta societati

Societatea Profesional New Consult SRL, asigura servicii de consultanta juridica societatilor comerciale in vederea solutionarii problemelor legale pe care acestea le intampina in activitatea zilnica, atat in relatiile cu clientii si partenerii de afaceri, dar si in raporturile cu autoritatile publice sau proprii salariati. Litigiile de munca, genereaza o mare problema in activitatea oricarui angajator, de aceea pentru a evita asemenea situatii si pentru a fi intotdeauna la curent cu cele mai recente prevederi legislative in materie, este necesar sa apelati la specialisti. Având o colaborare continua cu juristi, avocati, experti contabili ne dorim ca serviciile oferite sa fie complete si complexe, gasind solutii pentru majoritatea problemelor intalnite in activitatea societatilor comerciale, punand un accent deosebit asupra problemelor de legislatia muncii si cele de relatii cu partenerii de afaceri.

Informatii

  • Sustinere litigii in instanta, in cadrul conflictelor de orice tip (comerciale, civile, litigii de munca) ;
  • Consultanta juridica si sprijin pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare functionarii unei societati comerciale;
  • Redactare, verificare si avizare a contractelor comerciale;
  • Consultanta juridica necesara departamentelor unei societati comerciale. cum ar fi departamentul personal, economic, juridic, tehnic, ;
  • Verificare si informare prin mijloace specifice cu privire la clientii unei societati comerciale;
  • Consultanta in vederea respectarii legislatiei in diverse domenii ;
  • Asigurarea relatiei cu Oficiul Registrului Comertului, ITM si alte institutii;
  • Redactare documentatie specifica departamentului Resurse Umane;
  • Recuperare creante/debite;

Colaborarea se realizeaza pe baza unui contract de prestari servicii, sens in care se poate opta pentru:
1. incheierea unui contract punctual pentru o problema juridica specifica, nepermanent;
2. sau incheierea unui contract permanent, situatie in care veti avea tot timpul la dispozitie personal dedicat care va raspunde in timpul cel mai scurt oricaror solicitari provenite din partea clientului.

Costurile variaza si se pot discuta in functie de modalitatea de colaborare aleasa, insa va asiguram ca veti beneficia de cele mai mici costuri de pe piata.