Serviciile noastre

Cursuri formare profesioanala

CURSURI MANAGEMENT SI CARIERA – evolutia profesionala este o provocare zilnica pe care omul modern trebuie sa o depaseasca in primul rand prin perfectionare, cursurile din aceasta categorie sunt destinate celor care doresc sa isi afirme si sa isi dezvolte pregatirea profesionala, avand astfel acces mai facil la pozitii de middle si top management. Este demn de semnalat faptul ca o pregatire continua este cheia unei dezvoltari personale solide, asadar toate cursurile din acest tronson, merita abordate si aprofundate, de asemenea, trebuie avute in vedere si masterclass-urile si specializarile oferite in domeniu de Profesional New Consult.

CURSURI TEHNICE SI MESERII – un dicton extrem de uzitat inainte de 1989, suna cam asa : “meseria este bratara de aur” desigur, ca multe altele si acesta a fost demonizat considerandu-se ca nu mai este de actualitate, ca toata munca trebuie sa o faca robotii, ceea ce s-a dovedit total gresit, astfel ca observam in ultima vreme un reviriment al pregatirii tehnice si de meserii si un interes tot mai mare al angajatorilor de a angaja munca calificata dar si al oamenilor de a se califica, de a se forma profesional intr-o meserie, de a se specializa intr-un anumit domeniu, aceasta fiind unica garantie de dezvoltare profesionala¸ premisa sigura de cresteri salariale, avansare, promovare in domeniul respectiv. Acestora se adreseaza acest tronson de cursuri, celor care doresc sa invete o meserie, o specializare noua, celor care doresc sa se perfectioneze intr-un domeniu, celor care doresc sa activeze in unitatile industriale, atat din tara cat si din strainatate.

CURSURI LIMBI STRAINE – nu putem spune ca lumea in care traim, unde globalizarea este cuvantul de ordine, poate functiona fara o buna intelgere intre persoane, indiferent de limba vorbita, de tara din care provin sau de originile acestora, de aceea cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala, reprezinta azi, mai mult ca oricand o necesitate, o conditie chiar de evolutie personala si profesionala. Cursurile din acest tronson se adreseaza tuturor celor care au inteles ca a cunoaste o limba straina nu trebuie sa reprezinte o exceptie, ci o regula, tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca orizontul profesional, celor care calatoresc foarte mult, celor care desfasoara afaceri si trebuie sa discute cu partenerii, celor care doresc sa ocupe un loc de munca in afara tarii sau chiar in tara, in conditiile in care superiorii lor ierarhici vorbesc o limba de larga circulatie.

CURSURI INFRUMUSETARE –  frumusetea este astazi un cuvant foarte folosit, fiecare persoana doreste sa isi imbunatateasca si sa isi perfectioneze trasaturile, formele naturale, sa se ingrijeasca, sa isi asigure o prezenta cat mai agreabila, deja este stiut ca azi apeleaza la saloanele de specialitate atat femeile dar si barbatii, urmand astfel un trend specific zileleor noastre. Pentru a veni in intampinarea tuturor celor care doresc sa apeleze la servicii profesionale, piata muncii are nevoie in permanenta de specialisti, care sa cunoasc bine taienele meseriei, fie ca vorbim de machiaj, cosmetica, stilist unghii, coafor etc. Un astfel de specialist puteti deveni daca urmati cursurile de Beauty, oferite de Profesional New Consult, cursuri care de-a lungul timpului au furnizat in permanenta specialisti saloanelor de specialitate din tara sau din strainatate. Asadar, participand la cursurile de infrumusetare oferite de firma noastra, puteti invata o meserie foarte frumoasa, cautata pe piata muncii din Romania si de afara, puteti avea garantia unei activitati fructuoase si usor de realizat.

CURSURI FORMARE PROFESIONALA TURISM – turismul poate fi o buna ocazie pentru Romania de a se face cunoscuta pe plan international dar si pentru a se dezvolta economic. Cunoscand o crestere constanta in ultima perioada turismul a devenit tot mai ofertant pe piata muncii de astazi, astfel ca perfectionarea profesionala in domeniu asigura garantia unei dezvoltari personale durabile. Cursurile oferite in acest tronson sunt menite sa serveasca piata de formare profesionala din domeniul turismului.

CURSURI AGRICULTURA – este bine stiut ca agricultura este o ocupatie de baza in Romania, care se bucura de suprafete intinse pretabile pentru practicarea acestei indeletniciri stravechi. Agricultura moderna presupune printre altele si profesionisti in domeniu, oameni care sa detina cunostintele necesare pregatirii culturilor agricole, ingrijirii pomilor, a viilor, etc. Cursul se adreseaza celor care activeaza in domeniu dar nu numai, fiind destinat si pasionatilor de domeniul agriculturii, celor care doresc sa performeze in acest domeniu, dar si unitatilor agricole, cooperativelor de profil care au nevoie de forta de munca calificata in domeniu.

Consultanta juridica

CONSULTANTA JURIDICA FIRME – servicii de consultanta firme, consultanta juridica in diverse domenii, ce tin de activitatea societatilor comerciale, consultanta juridica resurse umane, intocmire si supervizare contracte comerciale, contracte de colaborare si inchiriere, recuperare creante, reprezentare in instanta in litigiile firmelor, cu precadere litigii de munca si litigii comerciale. Servicii profesionale, costuri reduse.

INFIINTARE FIRME (SRL, SA, II, IF, PFA) – indiferent de forma juridica sub care doresti sa iti dezvolti o afacere, specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru a va da cele mai bune sfaturi in vederea alegerii solutiei optime, potrivita cu asteptarile pe care le aveti. Preturi minime, eficienta maxima, serviciile oferite de societatea noastra, garanteaza promptitudinea si intrunirea tuturor conditiilor solicitate de partenerii nostrii.

INFIINTARE ASOCIATII NON PROFIT, FINDATII, ONG-URI – daca aveti un scop nepatrimonial, indiferent daca acesta este in domeniul social, sportiv, agricol sau altele asemenea, Profesional New Consult va poate ajuta sa ii dati o forma juridica conform legislatiei din Romania. Eficienta si promptitudine la preturi minime, acesta este oferta noastra in ceea ce priveste serviciile de infiintare ONG-uri.

CONSULTANTA RESURSE UMANE (HR) – prin specialistii nostrii, Profesional New Consult asigura servicii de resurse umane societatilor comerciale, asigurandu-va consultanta permanenta in acest domeniu, avand astfel garantia unei bune coordonari a serviciului resurse umane. Fie externalizarea serviciului de HR, fie colaborarea pe probleme punctuale cum ar fi redactarea si supervizarea contractelor individuale de munca, contracte colective de munca, regulament de ordine interioara, fise de post, decizii, cercetare disciplinara, cercetare profesionala, evaluarea periodica, criterii de evaluare, asadar, colaborarea in acest domeniu asigura o buna dezvoltare a organizatiei dumneavoastra.

CONTESTARE PROCESE VERBALE DE CONTRAVENTIE – ati luat o amenda din partea vreunei institutii de control? ITM, ARR, ISCTR, POLITIE, VAMA, AJOFM, etc? aveti 15 zile la dispozitie sa o contestati cu atat mai mult cu cat va considerati nevinovati sau ati fost victima unui abuz din partea autoritatilor de control, specialistii nostrii venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, asigurand servicii de contestare procese verbala si reprezentare in instanta. Atentie la amenzi, protejea-te prin contestarea procesului verbal de contraventie.

RECUPERARE DEBITE – problemele oricaror societati comerciale se acutizeaza atunci cand se inregistreaza probleme cu incasarea creantelor de la rau platnicii care refuza cu obstinatie sa achite contravaloarea bunurilor sau serviciilor contractate. Aici intervin specialistii Profesional New Consult, care prin departamentul specializat asigura servicii de recuperare a creantelor pe care firmele si persoanele fizice cu care colaborati le au fata de firma pe care o reprezentati. Servicii prompte, profesionale, costuri incipiente minime, plata in functie de sumele incasate, toate acestea reprezinta garantia unei bune colaborari in acest domeniu.