Serviciile noastre

Cursuri formare profesională

CURSURI MANAGEMENT SI CARIERA – Fie că doriți să promovați într-o poziție de conducere ori vă doriți o lungă carieră în management, la Profesional New Consult puteți face primul pas pentru că noi vă înțelegem provocările și oportunitățile individuale cu care vă confruntați în fiecare etapă a carierei și avem la dispoziție o gamă largă de cursuri ce vă pot ajuta să vă împliniți visul profesional.

CURSURI TEHNICE SI MESERII – Interesul tot mai mare al companiilor românești de a angaja persoane calificate și dornice de a se forma profesional într-o meserie ne-a determinat să punem un mai mare accent pe Cursurile Tehnice și de Meserii. Acestor persoane se adresează acest tronson de cursuri, celor care doresc să învețe o meserie, o nouă specializare, pentru a activa cu succes în unitățile industriale, din țară și din străinătate.

CURSURI LIMBI STRĂINE – lumea în care trăim, unde globalizarea este cuvântul de ordine, nu poate funcționa fără o bună înțelegere între persoane, indiferent de limba vorbită sau de țară din care provin, de aceea cunoașterea unei limbi străine de circulație internaționalăreprezintă mai mult  oricând o necesitate, o condiție chiar de evoluție personală și profesională. Cursurile noastre de comunicare se adresează tuturor celor care au înțeles  a cunoaște o limbă străină nu trebuie  reprezinte o excepțieci o regulă, tuturor celor care doresc  își îmbunătățească orizontul profesional, celor care călătoresc foarte mult, celor care desfășoară afaceri și trebuie  discute cu partenerii lor, celor care doresc  ocupe un loc de muncă în afara țării sau chiar în țarăîn condițiile în care superiorii lor ierarhici vorbesc o limbă de largă circulație.

CURSURI ÎNFRUMUSEȚARE – Domeniul cursurilor de înfrumusețare a cunoscut în ultimii ani și în țara noastră o creștere semnificativă de audiență. Noi ne-am propus încă de la înființare să aducem o contribuție valoroasă la această dezvoltare printr-o paletă largă de Cursuri: Machiaj Basic și Avansat, Stilist Unghii, Frizerie / Coafor, Masaj, Cosmetică, Aplicare Gene, Pensat sau Tatuaj Cosmetic. Pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care doresc  apeleze la servicii profesionale, piață muncii are nevoie în permanentă de specialiști, care  cunoască bine tainele meseriei. De asemenea, în cadrul cursurilor de Înfrumusețare dorim să vă facem cunoscute produsele brand-ului Top Glamorous, care vine în întâmpinarea dvs cu linii de produse cosmetice exclusive, ce au calitatea de a oferi femeii moderne încredere în frumusețea ei naturală, un aspect fresh și creativ.

CURSURI TURISM – Turismul poate fi o bună ocazie pentru România pentru a se face cunoscută pe plan internațional, dar și pentru a se dezvolta economic. Având o creștere constantă în ultima perioadă, turismul a devenit tot mai ofertant pe piața muncii de astăzi, astfel  perfecționarea profesională în domeniu asigură garanția unei dezvoltări personale durabile. Cursurile oferite în acest tronson sunt menite  servească piața de formare profesională din domeniul turismului.

CURSURI AGRICULTURĂ – Agricultura modernă presupune specialiști cu deprinderi și temeinice cunoștințe în vederea pregătirii culturilor agricole, îngrijirii pomilor, a viilor, etc. Cursurile noastre se adresează celor care activează în domeniu dar nu numai, fiind destinat și pasionaților sau celor care doresc  obțină performanțe în agricultură, precum și unităților agricole, cooperativelor de profil care au nevoie de forță de muncă calificată în domeniu.

CURSURI ISCIR – Toată gama de cursuri din domeniu este asigurată de traineri autorizați ISCIR cu înaltă calificare și o vastă experiență în pregătirea profesională. Stagiile de instruire în vederea prelungirii valabilităţii autorizaţiei ISCIR şi a obţinerii talonului pentru vize anuale sunt efectuate în incintele firmei și la partenerii avizați.

Consultanta juridica

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ FIRME – oferim servicii de consultanță firme, consultanță juridică în diverse domenii, ce țin de activitatea societăților comerciale, consultanță juridică resurse umane, întocmire și supervizare contracte comerciale, contracte de colaborare și închiriere, recuperare creanțe, reprezentare în instanța în litigiile firmelor, cu precădere litigii de muncă și litigii comerciale. Servicii profesionale, costuri reduse.

ÎNFIINȚARE FIRME (SRL, SAÎI, IF, PFA) – indiferent de formă juridică sub care dorești  îți dezvolți o afacere, specialiștii noștri  stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi în vederea alegerii soluției optime, potrivită cu așteptările pe care le avețiPrețuri minime, eficientă maximă, serviciile oferite de societatea noastrăgarantează promptitudinea și întrunirea tuturor condițiilor solicitate de partenerii noștri.

ÎNFIINȚARE ASOCIAȚII NON PROFIT, FUNDATII, ONG-URI – dacă aveți un scop nepatrimonial, indiferent dacă acesta este în domeniul social, sportiv, agricol sau altele asemenea, Profesional New Consult  poate ajută  îi dați o formă juridică conform legislației din RomâniaEficiență și promptitudine la prețuri minime, aceasta este oferta noastră în ceea ce privește serviciile de înființare ONG-uri.

CONSULTANȚĂ RESURSE UMANE (HR) – prin specialiștii noștri, Profesional New Consult asigură servicii de resurse umane societăților comerciale, asigurându consultanță permanentă în acest domeniu, având astfel garanția unei bune coordonări a serviciului resurse umane. Vă oferim sprijin fie pentru externalizarea serviciului de HR, fie pentru colaborarea pe probleme punctuale, cum ar fi redactarea și supervizarea contractelor individuale de muncă, contracte colective de muncă, regulament de ordine interioarăfișe de post, decizii, cercetare disciplinară, cercetare profesională, evaluarea periodică, criterii de evaluare, așadar, colaborarea în acest domeniu asigură o bună dezvoltare a organizației dumneavoastră.

CONTESTARE PROCESE VERBALE DE CONTRAVENȚIE – ați luat o amendă din partea vreunei instituții de control? ITM, ARR, ISCTR, POLIȚIEVAMA, AJOFM, etc? aveți 15 zile la dispoziție  o contestați cu atât mai mult cu cât  considerați nevinovați sau ați fost victima unui abuz din partea autorităților de control, specialiștii noștri venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastrăasigurând servicii de contestare procese verbală și reprezentare în instanțăAtenție la amenzi, protejează-te prin contestarea procesului verbal de contravenție!

RECUPERARE DEBITE – problemele oricăror societăți comerciale se acutizează atunci când se înregistrează probleme cu încasarea creanțelor de la rău platnicii care refuză cu obstinație  achite contravaloarea bunurilor sau serviciilor contractate. Aici intervin specialiștii Profesional New Consult, care prin departamentul specializat asigură servicii de recuperare a creanțelor pe care firmele și persoanele fizice cu care colaborați le au față de firma pe care o reprezentați. Servicii prompte, profesionale, costuri incipiente minime, plata în funcție de sumele încasate, toate acestea reprezintă garanția unei bune colaborări în acest domeniu.