OPERATOR MASINI CNC

Descrierea cursului

Operatorul pe mașini cu comandă numerică este o meserie din ce în ce mai căutată pe piața actuală a muncii din România! Precizia, calitatea constantă în prelucrare și volumele ample sunt doar o parte dintre avantajele tehnologiei CNC. Majoritatea unităților de producție din diverse zone industriale dețin mașini operate numeric, iar pentru a lucra pe o astfel de mașină trebuie obținute cunoștințe de prelucrare prin așchiere, reglare și minime cunoștințe de mecanic, cunoștințe ce pot fi obținute în cadrul cursului nostru acreditat ANC. Mașinile unelte cu comandă numerică computerizată sau CNC sunt mașini unelte foarte performante de prelucrare: strung, freză, mașină de găurit etc. sau toate acestea la un loc. Diplomele obținute vă asigură accesul pe piața muncii din România și din UE.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute in România si UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale.

Ce veți deprinde în urma absolvirii cursului de Operator CNC:

Introducere în sistemele de coordonate ale mașinii unelte cu comanda numerică;
Consola echipamentului Fanuc – domeniul de operare MASINA (MACHINE);
Programarea regimurilor de așchiere;
Comenzi auxiliare de bază;
Noțiuni de compensare a sculelor;
Notiuni de corecție a sculelor. Programe. Comenzi de deplasare de bază;
Practica se realizează pe strunguri în 3 și 4 axe QuickTech GT4 / GT3, Boley BDN 160R și Economos IP 4000 (prelucrare metal, mase plastic și cauciuc).

Cost curs

685 LEI – PLATA IN 3 RATE – 5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Modalități de plată: numerar la sediile noastre / POS (acolo unde este disponibil) sau prin virament bancar în contul: IBAN: RO68BTRL00301202E45313XX

Dosar inscriere

Dosar inscriere: copie CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii (10 clase)

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS