TEHNICIAN ELECTRONIST

Descrierea cursului

Cursul se adreseaza persoanelor care activeaza in domeniu, insa nu au obtinut calificarea necesara si pregatirea pentru a excela in profesie, de asemenea, cursul este destinat societatilor comerciale si institutiilor publice, care doresc sa isi pregateasca personalul care ocupa aceasta functie si care are nevoie de o permanenta pregatire in acest sens pentru a fi la curent cu toate modificarile tehnice si tehnologice aplicabile, crescand astfel randamentul si profesionalismul in abordarea sarcinilor specifice de serviciu. Parcurgand cursul se vor aprofunda notiunile necesare deprinderii acestei specializari, cunostinte tehnice utile si cuprinzatoare atat teoretice cat si practice, ce pot fi utilizate atat la locul de munca dar si in activitatea zilnica . De asemenea, cursul se adreseaza persoanelor care au o pasiune pentru electronica, domeniu foarte atractiv si ofertant, solicitat pe piata muncii din tara si din strainatate.

Curs disponibil in

Pitesti – 0784.045.025 sau 0758.490.490, Bucuresti – 0786.333.100, Brasov – 0760.031.178, 0786.333.103, Targoviste – 0753.336.611, Rm. Valcea – 0765.708.877, Slatina – 0745.490.490, Buzau – 0765.190.000, Craiova – 0740.770.771, precum si la cerere in orice alta localitate din tara pentru un grup de minim 15 persoane.

Competente dobandite

  • lansarea activitatilor specifice acestei specializari;
  • realizarea activitatilor de productie module / subansamble ;
  • realizarea activitatilor de montaj general echipamente ;
  • monitorizarea proceselor tehnologice ;
  • verificarea subansamblelor / produselor finale ;

Cost curs

680 LEI – PLATA IN 3 RATE – 5% reducere pentru plata integral la inscriere
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xeorx : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii – minim medii

Programa

Programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact !
Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Tematica

Notiuni generale de electronica: structura, parametrii si functionarea componentelor electronice, realizarea cablajelor imprimate, ridicarea schemelor electrice. Realizarea montajului electronic dupa schema electrica, punerea in functiune si testarea parametrilor. Controlul tehnic si operarea aparaturii si echipamentelor, intretinerea si depanarea acestora. Organizarea, controlul si monitorizarea procesului de fabricatie a subansamblelor, modulelor functionale si al echipamentelor in vederea atingerii parametrilor functionali si de calitate impusi de documentatia tehnica.

Reduceri

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Descarca formular
de inscriere
Descarca Certificat
de absolvire
Descarca Certificat
de calificare
Descarca formularul de inscriere Descarca Certificat de absolvire - specimen Descarca Certificat de calificare- specimen