Workshopuri

Vrei sa stralucesti si toamna aceasta?

Te asteptam cu drag in cadrul Academiei de MakeUp Profesional New Consult pentru a participa la masterclassul de make-up GLOW LIKE A STAR by Affect Cosmetics & Top Glamorous, sustinut de trainerii Bianca & Adrian Tigmeanu, ambasadori in România ai brandului Affect.

Pregatirea continua a personalului din departamentul contabilitate reprezinta o necesitate pentru orice companie si institutie ce vor sa fie la curent cu cele mai noi prevederi si problematici în domeniu, motiv pentru care va invitam sa participati la workshop-ul – SAGA, în cadrul caruia vom studia si aprofunda acest program integrat pentru evidenta contabila si de stocuri.

Vrei sa te perfectionezi? Vrei sa devii un specialist in tehnica nail design? Ai un curs de baza si vrei mai mult? Vino la workshop-ul HAPPY NAILS MIX DESIGN, ce se adreseaza tuturor tehnicienilor care au parcurs un curs de baza și vor sa iși infrumusețeze lucrarile cu design-uri de salon in tehnici combinate, pentru a fi la curent cu cererea actuala a pietei si pentru a realiza lucrari cât mai frumoase.

Workshopul este adresat tuturor tehnicienilor care au parcurs un curs de baza si vor sa isi infrumusețeze lucrarile cu un design de salon. Acest tip de seminar, reprezinta tendinta actuala in materie, fiind extrem de solicitata in piata de profil.