SEMINAR EXTENSII GENE – RUSSIAN VOLUME, HOLLYWOOD EFFECT

Descrierea cursului

Cursul de Extensii Gene MegaVolume vă prezintă în amănunt cele mai recente tehnici inovatoare de extensii de gene, pentru a vă pune la curent cu ultimele tendințe din această industrie aflată în continuă creștere. Lumea extensiilor genelor este în permanentă evoluție și ajungem să învățăm ceva nou în fiecare zi. Cursul nostru vă ajută să deprindeţi tehnica precisă a extensiilor pline de volum și a formelor extravagante.Russian Volume (o tehnică creată de Olga Dobronravova în Rusia, în care artistul folosește extensii mai mici, mai subțiri și mai ușoare, pe care apoi le aplică pe genele individuale izolate) este un efect de volum intens, 4-12D în mare VOGĂ în saloanele de Beauty occidentale. Hollywood Effect Volume este un set de extensii realizate pe mai multe lungimi. Cele 2 tehnici sunt revoluționare în realizarea unui volum intens și dramatic al genelor, o reinterpretare a unui efect natural, dar cu o formă și o durabilitate senzaționale.

Acest curs este recomandat persoanelor cu o practică bună în tehnicile 1-2-3D și cu minimum 6 luni experiență în domeniu.

Ce veți deprinde in urma absolvirii seminarului de extensii gene – Russian volume, hollywood effect:

Lash Design Techniques;
Combinarea tehnicilor de volum şi diferenţierea rezultatelor obţinute;
Demonstraţia şi practica tehnicilor de volum;
Tehnica de stratificare;
Cum se realizează o lucrare de extensii cu Russian sau Hollywood effect în timp rapid;
Tehnici multiple de aplicare;
Găsirea stilului potrivit pentru fiecare client;

Cost curs

1300 LEI – PLATA ÎN 2 RATE – 5% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA ÎNSCRIERE

*include toate costurile, materiale curs, susținere examen, eliberare diplome/ adeverințe de studiu
Discount pentru organizații/ firme/ grupuri în funcție de numărul de persoane înscrise la curs

Modalități de plată: numerar la sediile noastre / POS sau prin virament bancar în contul: IBAN: RO68BTRL00301202E45313XX

Dosar inscriere

Dosar înscriere: copie CI, diplomă de absolvire „Curs APLICARE GENE”, adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea “apt pentru cursul de Extensii GENE”.

Programa

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializări.