Nails – Workshop

Descrierea workshopului

Vrei sa te perfectionezi? Vrei sa devii un specialist in tehnica nail design? Ai un curs de baza si vrei mai mult? Vino la workshop-ul HAPPY NAILS MIX DESIGN, ce se adreseaza tuturor tehnicienilor care au parcurs un curs de baza si vor sa isi infrumuseteze lucrarile cu design-uri de salon in tehnici combinate, pentru a fi la curent cu cererea actuala a pietei si pentru a realiza lucrari cat mai frumoase.

Locatie workshop

Targoviste In Centrul Civic, strada Libertatii, nr. 2, etaj 1, camera 5, cladirea Mondial

Ce invatam in cadrul workshopului ?

Vom lucra pe tips-uri de practica in medie 7-8 lucrari ( poate si mai multe, in functie de ritmul dvs de lucru).
Vom studia tehnici si materiale combinate astfel incat sa parcurgem mai multe stiluri (efect marmorat, metal effect, pictura cu geluri color, aplicare pigmenti colorati, sugar effect, aplicarea corecta a stampilelor, design simplu de mireasa, design de suprafata mat, etc)
IMPORTANT: In cadrul cursului vi se asigura toate materialele consumabile, lampile uv, buferele.

Cost workshop

Costul workshopului este de 250 lei din care se achita 150 lei in avans pentru ocuparea locului. Cursantii Profesional New Consult beneficiaza de 10% reducere!
La final vi se elibereaza diploma de participare Profesional New Consult.

*Nota : Taxa workshopului se va achita prin virament bancar RO68BTRL00301202E45313XX – Banca Transilvania, sau la sediul nostru din Targoviste in Centrul Civic, strada Libertatii, nr. 2, etaj 1, camera 5, cladirea Mondial.

Dosar inscriere: copii xerox : CI

Programa

Workshopul se desfasura pe parcursul a 8 ore, de la 9:00 la 17:00.

Programul si orarul workshopului se pot obtine la cerere telefonic, sau folosind datele de contact !

Ce trebuie sa stiti:

TRAINER : Elena Gurbet – nail specialist, cu o experienta foarte mare, practician, ce a sustinut zeci de sesiuni training si a participat cu succes la numeroase seminarii si concursuri in domeniu.

Materialele necesare participarii (pe care trebuie sa le aveti dvs.) :
-pensula pentru aplicare culoare , pensula nr2 pentru pictura, pensula subtire (00 kolinsky sau vamp striper ) si art paint
– punctator
– tipsuri de practica (de preferat cele cu maner)
– stampila , matrite (cine detine)

 

Pentru relaţii referitoare la curs, taxe si orar la telefon 0753336611 – Monica Gogioiu, email: targoviste@profesionalnewconsult.ro